27 november 2019

Nubian 3 Coral Palette - Juvia's Place

Så kommer här dagens smink. Har använt Juvia's Place Nubian 3Coral Palette. Kan inte påstå att jag blev särskilt nöjd i dag heller. Men jag har varit inne i ett väldigt dåligt flow senaste dagarna. Så vi skyller på det. Jag har i allafall slutat tidigt idag och är ledig i morgon, så det känns skönt. Måste väl göra en massa adventspyssel. Dags att baka lussebullar, hänga upp stjärnan, adventsljusstakar, julgardiner i köket och jaa, ni vet.... det där vanliga. Jag jobbar i helgen så hinner inte sen, måste ske i morgon. Egenligen vill jag bara sitta i källaren med allt mitt smink. Men jag kanske hinner det lite också, vi får se. Borde väl kanske låta mina ögon vila lite med tanke hur svidigt, kliigt och rinnigt det varit de senaste dagarna.







Bas för skuggorna: Too Faced Shadow Insurance.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor från Juvia's Place The Nubian 3 Coral Palette, skuggorna har inga namn.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Skin Glazing Privilege från Nabla Cosmetics.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Top+Bottom Mascara Ebony från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Millebaci Long Lasting Lip Color Nr 11 från Nouba.



Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: Matte Foundation Milk från Make Up Store.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Laugh från It Cosmetics Your Most Beautyful You Palette.
Blush: Love från samma palett som ovan.
Highlight: Skin Glazing Privilege från Nabla Cosmetics.
Mist: Shake & Glow Luminous Setting Spray från Loreal.




Nu så är det natti!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag tycker det blev fint! Själv kör jag samma gamla, fast jag brukar byta eyeliner. Ibland penna, ibland gel, nån gång flytande. Beror på hur mycket tid jag har. Även idag när jag varit ledig. Blev inte av helt enkelt. Trots att jag åkte in till stan. Vädret var ju inte det bästa, regn och snö om vartannat, samt hård vind. Blött och kallt. Och en massa människor överallt! Så jag stannade inte länge, men jag fick köpt nån julklapp. Och en liten sak till mig, he he. H&M:s glitter liner/mascara. Har tittat på dom rätt länge, men nu slog jag till. Se om jag testar i morgon! Är ju helg och vi jobbar. Jag är också inne i dåligt flow, fast jag är mer trött på allting. Mest på jobbet, det är så mycket där nu. Och inte orkade jag julpyssla heller! Får fixa nästa vecka, vet iaf var jag har adventsstaken till söndag.
Hoppas din jobbhelg blir bra!

marinamake sa...

Tack! Tja vädret har varit vidrigt på sistone. Har inte sett röken av solen på hela november i princip. Jag har fått upp det mesta av adventsprylarna men inte riktigt allt. Orkar inte bry mig om jag ska vara ärlig. Idag (måndag) har i allfall jag och ena dottern bakat lussebullar. Har inte sett att HM har glitterliners... det måste jag kolla! Hoppas du har haft en överkomlig jobbarhelg, men var hygglig. Nu ser vi fram emot ledig helg!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...