24 juni 2019

Reloaded Provocative - Revolution Make Up

Så var det slut på lite minilångledighet. Det går alltid alldeles för fort. Jag har nu på riktigt startat nedräkning till semestern. Bara fyra veckor kvar. Trött som attan i morse och känner fortfarande av min huvudvärk som jag haft av och till ända sedan i torsdags. Jag kände också av lite ångestattack som jag får ibland. Inge allvarligt. Men tillräckligt för att tänka tanken att jag ska stanna hemma. Hjärtklappning och allmännt orolig och så lite huvudvärk på det, så får man tvinga sig att gå iväg. Nåja, jag kom iväg till slut och det har gått bra. Men det tog till långt in på eftermiddagen innan jag mådde bättre, och huvudvärk, det har jag fortfarande.

Därav en något fantasilös sminkning. Kände mig inte inspirerad alls. Men jag tog fram min nya palett från Revolution Make Up som är lite nude-ig i lite gammelrosa/vinröda/bruna toner. Budgetpalett som är fantastiskt bra för den pengen, typ under en hundring.





Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Samtliga övriga skuggor: från Revolution Make Up's Reloaded Provocative palette.
Eyeliner: Superliner Ultra Precision från Loreal.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Läppglans: Sweet Kiss utan nummer (tappat) från Nouba.



Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Blush: Blushon Bubble nr 120 från Nouba.
Highlight: Botanic Green från Wet n Wilds megaglo Highlighting palette.




Vi får se hur det känns i morgon. Nya tag!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Hoppas du mår bättre!
Nån fantasilös sminkning tycker jag inte det är, tycker det är fint! Måste fråga, ser du ofta använder Maybelline The Collosal Volume Express mascara, den är alltså bra? Kladdar inte? Dvs bra till rinniga ögon? Är det ”original” varianten du har, för den kommer väl i lite olika sorter? Många frågor! Jag jobbar ju i hemtjänsten, cyklar ibland, och ibland står man i ett ångande hett badrum o duschar en liten tant. Ibland är det superhett o svettigt (som förra sommaren) och ibland regnar det. Så jag behöver smink som håller, egentligen inte bara mascaran, utan allting.
Ja det blev en lång utläggning o massa babbel. Tips mottages tacksamt på diverse grejer, typ underlag o mascara. Har iof nyss köpt ny foundation, får se hur den är nu i sommar (L’oreal True Match) men det går ju åt...

marinamake sa...

Halloj, jo tack jag mår absolut bättre! Tja du det där med mascaror är ju ett kapitel för sig. Jag tycker egentligen inte att jag någonsin hittar en som jag tycker är så där wow-bra. Men det är ju också så att vad man har för fransar spelar roll. Mina har med åldern blivit kortare och ynkligare liksom. Maybellines mascaror är överlag hyggligt bra tycker jag om man inte vill lägga ner en förmögenhet. Den jag använder just nu (the Colossal) är själva orignalet, den är inte vattenfast, för jag använder aldrig det. så om du visstas mycket där det är ångigt och fuktigt skulle jag nog rekommendera den vattenfasta varianten. Loreal har också bra budgetmascaror. Har testat flera av deras och tycker absolut att de är helt ok. Funderar faktiskt på att testa sånt där lashserum som ska få fransarna att bli längre och fylligare, men de är ju så jädrans dyrt och jag litar inte på att det verkligen funkar, så jag har inte vågat ännu. Lite trist att lägga ner nästan en tusenlapp för att upptäcka att det inte funkar... ska suga lite på karamellen. Att få en foundation att sitta när man svettas är ju svårt, men viktigt att ha en primer under och att pudra uppepå så att man fixerar, ett settingspray är ju också bra. Men är det riktigt svettigt och varmt skulle jag nog avstå foundation alls faktiskt.

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...