04 maj 2019

Tröttfredag

I går kväll när jag ställde larmet på min mobil, stod det att jag skulle får sova i 8 timmar och tjugo minuter. Det är länge för att vara mig. Sällan jag får mer än sex och en halv timme, ibland mindre. För att jag är en notorisk nattsuddare. Så, jag kände att det skulle bli så skönt att få sova så pass länge innan klockan ringer. Tror ni att jag fick mina åtta timmar...?? Nää. Hade svårt att somna först och låg vaken länge. Somnade till slut till men sov oroligt och vaknade vid fyra på morgonen. Sen var det kört, helt omöjligt att somna om.

Så, en extra trött Marina på bilderna. Glansiga ögon, rynkor och veck och mina påsar under ögonen är värre än vanligt. Det dåliga blir bara värre efter en sån natt.

Nåja, inget att göra åt saken, låtsat som det regnar, på med sminket och så vidare till jobbet. Har försökt inte känna efter hur trött jag varit. Det värsta är att det brukar komma efter, så även om jag sover bättre inatt så kommer jag vara lika trött i morgon igen, jobbarlördag. 

Oh well...





Bas för skuggorna: Too Faced Shadow Insurance.
Skuggor från: NYX Off Tropic Shifting Sand palette samt från Huda Beauty Amethyst Obsessions palette.
På inre halvan av ögonlocket: duttat på Smashbox + Vlada Petal Metal Shimmer Drops Rose Glitz.
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.






Läppenna: Jazz från Make Up Store, täckt hela munnen med denna.
Läppstift: Endless Time sheer från Make Up Store.

Läppstiftet är ett sånt där sheer som namnet säger, så därför täckte jag hela munnen med läppennan, för att jag är inte så förtjust i såna skira icke täckande läppstift.




Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Under ögat: Photo Op Under Eye Brightener.
Bas: Mont Blanc Sheer Glow Foundation från Nars.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Milk Chocolate Soleil från Too Faced.
Blush och highlighter: från Make Up Revolutions All About Pink palette.




De där shimmer dropparna från Smashbox som jag listat ovan (lagt dem mitt på ögonlocket) var lite av en besvikelse. Nu är de väl kanske inte tänkta att i första hand ha på ögonlocket utan är väl kanske en highlight för kinder osv. Men de är ju mer som ett glitter än ett shimmer. Och jag är inte så förtjust i highlighters som glittrar, gillar skimmer bättre. Så jag tänkte att jag testar att lägga det på ögonlocket som ett glitter. Hmm tjaa... gick ju så där. För det första så blev det inte så glittrigt som jag önskade och eftersom den är i vätskeform fick den skuggorna att creasa. På toppen av detta så gick jag till tåget i morse med motvind och kyla så att tårarna strömmade. Kom till jobbet med skuggorna i en ihopkletad blobb på ena ögat i morse. Skitdag med andra ord.

Bättre lycka i morgon!

Inga kommentarer:

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...