26 mars 2019

Sminkdisaster med Make Up Geek

Hade en riktigt dålig sminkmorgon i morse... detta blev bara skit. Jag var sååå otroligt trött och jag har känningar av en förkylning som är på G, jädra skit, eller, jag har väl inte riktigt blivit helt bra efter min omgång som jag åkte på i februari.  Nåja, nu vet jag inte om det var det som gjorde att det blev en disastersminkning... men jag bjuder på den.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Dragonfly från Make Up Geek.
I globlinjen: Enchanted Forest från Make Up Geek.
Över rörliga delen av ögonlocket: Houdini från Make Up Geek.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: från Make Up Revolutions Sugar & Spice palette.
Eyeliner: Fluidline Blactrack från MAC.
Mascara: Upward Lash från MAC.
Brow: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.






Amore Mattalics Lip Creme 08 Raving Matte från Milani.



Primer: Infinity Glass från Linda Hallberg Cosmetics.
Bas: Double Wear Stay In Place Makeup 1N2 Ecru från Estee Launder.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Rouge: från Make Up Revolutions Sugar & Spice palette.




Som grädde på moset så var mitt tåg inställt när jag väl kom ner på perrongen i morse. Jag får ju gå nu när gubben har fått jobb och drar med bilen tidigt varje morgon, så behöver lite längre tid på mig. Inget tåg alltså, vilket gör att jag får stå och vänta extra länge på ersättningsbussen, som ska avgå från Sala fem minuter efter tågets egentliga avgång. Det tar minst en kvart för bussen att åka från Sala till där jag står och väntar (och fler med mig), tja sen tar ju bussen en timme istället för tågets 35 min. och sen ska jag dessutom ta mig från Uppsala upp till Gränby Centrum där jag jobbar. Så, jaa jag kom fyrtio minuter för sent. Det var gång nummer två inom loppet av några dagar som detta händer. Jag bli tokig. Det som stör mig mest är att ersättningsbussen inte går samma sträcka som tåget. Utan den gör samma som den vanliga bussen. Dvs stannar vid varenda hållplats, går in på ställen där tåget inte stannar osv. Det kallar jag inte ett ersättningståg. Blir så förb.....d.

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...