03 mars 2019

Naked Heat - Urban Decay

Jag har nämnt tidigare här i bloggen att jag skaffade Naked Heat och Naked Cherry när det var Black Friday i höstas. Naked Cherry har jag testat, men inte Heat. 

När jag nu går här hemma och har fått jobbförbud av läkaren... Var på vårdcentralen i fredags, mest för att jag behövde få nya papper på sjukskrivningen, det slutade med att jag fått en remiss för att göra lungröntgen på måndag (imorgon) och ett nytt återbesök hos läkaren på tisdag. Inget jobbande under tiden. Jo just det, nu när går hemma och inte orkar så mycket ansträngande så passade jag på att sätta mig framför spegeln i dag igen. Har inte gjort någon sminkning sedan i tisdags när jag var på jobbet några timmar innan jag gav upp och åkte hem. Anyhow, dags att prova Naked Heat för första gången. 




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Samtliga skuggor från Urban Decay Naked Heat:
Ounce
Sauced
En Fuego
Scorched
Aches
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Orion från Anastasia Beverly Hills Aurora palette.
Eyeliner: Supercolour Eyeliner 107 från Kiko.
Kajal: Cool Mood Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.






Detta blev ju hellre än bra. Letade fram en av mina läpphybrider som jag har flera stycken av. Vet inte om den har blivit dålig (luktade okej), eller om den är så här skir. Blev inte så bra kombo med läppennan för den är klarare blå, läphybriden är lite mer åt gråhållet och och som sagt inte så täckande. Det ser dock värre ut på bilden än vad det gjorde i verkligheten. Hur som helst...

Läppenna: Cool Mood Crayon från Linda Hallberg Cosmetics.
Läpphybrid: Blue Moon från House of Beauty.



Primer: Mineral Infused Face Primer från E.l.f Cosmetics.
Bas: Youthful Glow Foundation Beige 000  från Yves Rocher.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Highlight: Orion från Anastasia Beverly Hills Aurora palette.
Bronzer: Mega Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Blush: Baked Blusher Honeymoon från Kicks.




Annars så har det varit en extremt lugn helg. Mellandottern har varit på besök och det är så skönt att få rå om henne lite. Har inte sett henne sedan i julas. Hade alla tre ungarna här i lördags då vi skulle fira att mellantjejen har fyllt 20. Jädrans vad tiden går... och själv blir man bara yngre :-)

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...