29 augusti 2018

E.l.f Cosmetics

Mitt smink från igår, tisdag. För mig var det fredag... jag är ledig onsdag, och torsdag för att sen jobba hela helgen. Så alltså fredag igår och lördag idag. I morgon är det söndag... ni fattar. Vi kämpar på med huset hela tiden. Min gubbe är ju arbetslös så han jobbar här hemma från morgon till kväll. Jag hjälper honom så fort jag har en ledig dag. Idag har vi gått igenom de sista flyttkartongerna. Sorterat vad som ska slängas, vilket som skall till vinden och vad som ska vara framme. Blytunga kartonger upp på vinden... vi fick tömma och bära upp enstaka saker för att sen lägga tillbaka dem i kartonger uppe på vinden, för att det var så tungt att man inte orkar få upp dem upp för trappan. Typ böcker och sånt. Har slängt skräp vid återvinningen och så for vi iväg och röstade också, så då var det gjort. Jag håller dessutom på att gå igenom alla mina kartonger med kläder. Jag har ju en gång i tiden jobbat i en klädaffär och har kläder till förbannelse... De har legat nedpackade i flera år för att jag har flyttat omkring och inte haft utrymme att hänga upp dem. Nu behöver det tvättas och sorteras, sommarkläder för sig och vinterkläder för sig. Jag tvättar och tvättar och tvättar... Sen återstår bara det lilla bekymret att jag behöver gå ner i vikt för att komma i dessa kläder... ett annat problem. 

Ja ni fattar , vi har fullt sjå här hemma. Men det är roligt. Vi börjar äntligen se slutet på sortering och sånt. Vad som ska stå var, det som behöver slängas är slängt och vi har åkt med åtskilligt till en second hand. Det stora projektet just nu är uppgrävning av grunden och isolering av den. Förberedelserna inför detta har pågått ett par veckor. Gubben har bilat bort vår betongtrappa och handgrävt det som behöver handgrävas. 

Men i allafall, sminket var det... blev lite fantasilöst igår, vi hade morgonmöte på jobbet vilket innebär att man måste vara där lite tidigare. I hate it. Tidigt ingår inte i mitt vokabulär... så det fick gå fort med sminket. Det brukar vara liktydigt med tråkigt, i min värld.




Bas för skuggorna: Smashbox 24HR Photo Finish Shadow Primer.
Under brynet samt ovan globlinjen: skuggor från BH Cosmetics Carli Bybel palette.
Inre halvan av ögonlocket: Baked Eyeshadow Pixie från E.l.f Cosmetics.
Yttre vrån: Baked Eyeshadow Burnt Plum från E.l.f Cosmetics samt Carbon från MAC.
Highlight i inre vrån: från BH Cosmetics Carli Bybel palette.
Eyeliner: Tatto Liner Trooper från Kat von D.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.





Sorry, läppstift på tänderna...


Läppenna: 53 Cranberry från IsaDora.
Läppstift: Couleurs Nature Aubergine Divine från Yves Rocher.



Primer: Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer från Loreal.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation 22 Clair Light från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: från BH Cosmetics Carli Bybel palette.
Blush: från Make Up Revolutions Sugar and Spice palette.




De va de hele!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...