15 juli 2018

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

Well hello alla, här kommer min första sminkning på fyra veckor. Min semester är slut och nu kommer det att komma mera. Det här är från igår, lördag, när vi skulle iväg till min bror och hans familj för att fira att hans son fyller 18. Jag hade fullt sjå att få fram smink och ett bra ställe att fota på nu när vi flyttat och ingenting känns eller står där man är van. Vårt badrum (där jag är van att ha mitt smink och även stå och fota) är så litet numera att det finns inte en chans att jag kan ha några prylar alls där. Det finns dock en toa i källaren som jag lagt beslag på. Den är väldigt omodern och vi ska fixa den så småningom, men för nu så får den duga.

Anyhow, så har jag en ny palett från Urban Decay som jag inte testat. Så jag tog fram den nu.



Jag hade fullt sjå att kunna fota för ljuset är så otroligt dåligt där jag står, har letat mig runt huset men inget funkar. Behöver ju en spegel också. Så lite sopiga bilder blev det. Jag har i alla fall använt skuggor från Urban Decay Beached Eyeshadow Palette.

Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Daybreak
Inre delen av ögonvrån: 16th St.
Mitt på locket: Plunge.
Yttre vrån samt under ögat yttre vrån: m/s Kakaw med penna Dark Chocolate båda från Make Up Store.
Under ögat inre halvan: som bas penna Sparkling Beach från Make Up Store med Double Dip från UD paletten ovanpå.
 Dutt i inre vrån: Blaze från UD paletten. 
Eyeliner: Superliner Extra Black Gloss från Loreal samt Heavy Metal glitter eyeliner Spandex från Urban Decay.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Tja, och nedan så ser ni diverse försök att hitta ett bra ställe att fota på, gick ju sådär.



Primer: Infallible Mattifying Primer från Loreal.
Bas: BB Skin Perfecting Cream 01 light från Clarins.
Puder: Nude Magique BB Powder från Loreal.
Bronzer: Chocolate Soleil från Too Faced.
Blush: från Make Up Revolutions Sugar and Spice Palette.
Highlight: Soft Sparkler från Inglot.


Och här ser ni min bordellröda toa som numera är stället där jag har mitt sminktillhåll. Vi ska måla vitt där. Men eftersom det ligger i källaren och vi har fuktproblem så är det ingen idé att måla om förrän vi har grävt om och isolerat husgrunden och sen måste allt torka i några månader innan man kan måla, så ni läre se mera av mina skrikröda väggar. :-) (och den enormt snygga 70-tals lampan jag hittade i källaren. Försöker få extra belysning ha ha).



Gjorde ett nytt försök i sovrummet, med mobilen. De andra bilder tagna med kameran (som suger).

Jaha, så är det dags att jobb i morgon då. Jag har aaaldrig haft en sån slitsam semester. Vi har hållit på med huset exakt varje dag av min semester. Varit uppe tidigare än vad jag någonsin brukar, jag som är morgontrött, och satt i gång. De första två veckorna rustade vi, jobba och slita med målning, slipa golv och massa annat. Sen var det dags för flytt, har tömt och städat ur mitt gamla ställe och försökt komma någorlunda i ordning här i huset. Sista dagarna har vi börjat köra min gubbes bohag från magasineringen hit till huset. Har kånkat och släpat och burit, har blåmärken och skrapsår överallt. Har inte varit i närheten av en badplats eller umgåtts med någon (förutom igår då) på hela tiden. Men nu känns det skönt. Vi har kanske två vändor kvar för att hämta gubbens grejor sen är det klart. Sen måste vi tapetsera om köket i mitt gamla ställe och det gör min gubbe nu i veckan medans jag jobbar. Sen så, kan vi slappna av lite och bara vara i huset och jobba i den takt vi orkar och har lust. Vi har fått det beboeligt men mycket återstår. Kan i allafall ta det i den takt vi känner för nu när allt är på plats snart.

Och jag ser fram emot mer smink!

Inga kommentarer:

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...