03 maj 2018

Tack och hej Specsavers!

Så kom då min sista arbetsdag på Specsavers. Ett och ett halvt år på Specsavers i Täby och tre och ett halvt år i butikerna i Uppsala. Kändes allt lite märkligt. Har inte alltid varit nöjd med arbetssituationen men trivts väldigt bra med de flesta kollegor. Mycket skratt och faktiskt lite gråt ibland. Mååånga trevliga kunder men också såna man skulle vilja ge en spark någonstans lämpligt ställe. Det kommer säkert bli samma sak på Synsam, bara annan miljö. Och faktiskt kommer jag jobba med tre av mina kollegor från Specsavers som också finns i butiken jag ska jobba i, tillbaka till Gränby.

Så jag blev bjuden på en tack och hej middag på kvällen efter jobbet igår. Kommer inte ihåg vad stället hette, men ligger mitt i centrala Uppsala... förresten, Mjesto eller nåt sånt tror jag.. Hur som helst, supergod plockmat, jag åt tills jag nästan sprack. Fick lite vin till maten och min äldsta var snäll och skjutsade hem mig efteråt (hon jobbar ju också på Specsavers). Nu väntar fyra lediga dagar innan jag börjar nytt på måndag.

En förhållandevis stillsam sminkning så här sista dagen (som ju var igår) , bytte om till en grå klänning efter jobbet så jag tänkte matcha den med lite grått i sminkningen. Vägrade gå på tackohej middag med jobbkläder på. 




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Under brynet: Creme Brulee från Wet n Wild.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Smog från Make Up Store.
I globlinjen: Choklad från .Färg. 
Inre halvan av ögonlocket: Dazzle Dust nr 9 från Barry M.
Yttre vrån: m/s Sirocco från Make Up Store.
Dutt i inre vrån: Volume Million Lashes Hologram Top Coat Gel från Loreal.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: the Colossal Volume Express Mascara från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.






Amore Mattalics Lip Creme 08 Raving Matte från Milani.



Primer: CC Color Correcting & Blurring Primer från Lumene.
Bas: Nude Sensation Fluid Foundation 10 Nude Porcelaine från IsaDora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight:  från Anastasia Beverly Hills Aurora palette. Kommer inte ihåg vilken av färgerna jag använde. Bra minne, men kort.
Blush: Perfect Powder Blush 06 Pink Blossom från IsaDora.




Jag fick lite fina presenter när jag slutade. Ni kan ju inte gissa vad det var?? Man känner igen sina löss på gången ha ha. Bilder kommer endera dagen.


Inga kommentarer:

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...