28 maj 2018

Cover Shot Bold - Smashbox

Så här kommer söndagssminket, igår alltså. Jag jobbade. Hade ingen alls lust med det men man måste ju. Letade fram en av mina småpaletter från Smashbox Cover Shot Bold. Har inte använt den på lääänge. Jag har en tendens att köpa nåt nytt, använder en gång och sen åker den in i skåpet och  kommer inte ut nåt mer, eller väldigt sällan. Kanske kan tyda på att man har för mycket grejor, möjligen. Hur som helst, nu fick den vara med igen.
Bas för skuggorna: Neutral Eye Base från Kiko.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Samtliga övriga skuggor: Smashbox Cover Shot Palette Bold
Längs brynbenet: No Shame.
Inre halvan av ögonlocket: Sell Out.
Yttre vrån: Poolside.
Dutt i inre vrån: Techno.
Under ögat:  Stormy.
Glitter över den gröna skuggan: Volume Million Lashes Top Coat Glitter från Loreal.
Eyeliner: Fluidline Black Ivy från MAC.
Mascara: The Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.


Everlasting Liquid Lipstick L.U.V från Kat von D.Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Youthful Glow Foundation Beige 000 från Yves Rocher.
Puder: Nude Magique BB Powder från Loreal.
Bronzer: Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: Naked Illuminated Luminous från Urban Decay.
Blush: Perfect Powder Rouge 28 Purple Dream.Annars så har vi nu ÄNTLIGEN fått allt klart med husköpet och vi fick nyckeln idag. Fick för första gången gå in i huset och börja härja. Efter att ha varit där i ett par timmar innan vi träffades mäklaren på banken så köpte vi lunch på pizzerian och åkte tillbaka, hissade vimpeln i flaggstången och åt lunch i uterummet som finns i huset. Sen gick vi runt i hela huset från vind till källare och kollade vad de hade lämnat för saker. Vilket var mycket. Vi kommer att ha att göra innan vi tömt alltihopa (har ju köpt huset med lösöre och allt). Så nu har vi definitivt inga fritidsbekymmer längre.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Nej man har inga fritidsproblem när man ska renovera!
Fina färger i sminkningen! Själv var jag lite blå idag, både mascara o penna runt ögat. Men det mesta smälte bort. Grymt hett idag! Och jobbat hela dagen.

marinamake sa...

Nej verkligen inte, och vi måste renovera från tak till källare. Plus gräva upp grunden och isolera. Men det känns roligt tycker jag. Använder du primer under skuggorna? Då sitter de bättre, även när man blir varm och svettig. Ja det har varit extremt varmt idag här med. har jobbat mellan nio och sju, butiken är varm som en bastu...

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...