20 mars 2018

Försovningssmink

Jaha hörrni, det här blir ju kort och konsist. När såg ni mig göra en så här enkel, färglös och enkel sminkning senast? I princip gör jag det aldrig. Så varför just idag? Jag råkade försova mig, hoppsan sa. Eller, egentligen försov jag mig inte men jag hade råkat ställa klockan en timme fel på morgonen. Så när jag insåg det efter att ha masat mig ur sängen, så hade jag typ 45 minuter på mig innan jag måste åka till tåget. Det är typ minst en timme och en kvart kortare än vad jag normalt brukar ha på mig. Brandkårsutryckning uppstod...Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Raisin från Make Up Store.
Eyeliner: Super Liner Ultra Precision Bronze från Loreal.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: Brow Definer Granite från Anastasia Beverly Hills.
Highlight i inre vrån: Get Gorgeous från technic.

Läppstift: Freidas Nude från Loral.


Eftersom jag vägar att vara helt osminkad på jobbet så fick det bli en blixtsnabb variant.

Bråttom att fota hade jag med så det blev bara helbilder, och jag ser såååå trött ut. Hade sovit dåligt och var så otroligt trött. Det syns ju...


Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Infallible 24H Matte Foundation 10 Porcelaine från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Blush: Perfect Powder Blossom 06 Pink Blossom från IsaDora.
Highlight: Get Gorgeous från technic.Så då blir det nytt försök i morgonbitti att komma upp ur sängen i tid.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Inte kul att vakna på det sättet! Hela dagen blir ju fel liksom. Nu tycker jag att du är fin ändå, men är man van att se sig på ett speciellt vis känner man sig inte bekväm i något annat. Och läpparna gillar jag också!

marinamake sa...

Lotta! He he nääe kul e det inte, men det var ju självförvållat :-). Läppstiftet är min favorit nudefärg. Jag gillar ju inte nude-iga men om jag nu ska ha ett så får det bli det där. Tyvärr har det utgått, men jag har ett extra som jag hittade när de reade ut färgen.

Lilla måndag med Morphe Brushes

Så var det måndag igen. Jag har haft ledig helg, har haft mycket huvudvärk och mest tagit det lugnt. Jag har suttit en del och stickat på e...