29 december 2017

Fikasminkning med Gosh och Make Up For Ever

Så det har inte blivit så mycket smink den här veckan. Har varit ledig som sagt var... bara slappat och gått omkring i mysbrallorna. Sååå skönt!  Men igår bestämde vi oss för att göra en tripp hem till min mamma och hennes man, har inte sett dem i jul. Hon bor tillräckligt långt bort för att det ska bli mer eller mindre en heldagsutflykt. Så, läge för en sminkning innan vi drog i väg. 

Så skönt att göra nåt annat än julig färger... jag blev lite nyårsinspirerad och tänkte blått och silver. Försökte få lite glitter på inte halvan av locket men det creasade sig på direkten, som jag skriver om nedan.Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Lock-It Concealer Creme White Out från Kat von D.
Under brynet: Creme Brulee från Wet n Wild.
Längs brynbenet ovan globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
Inre halvan av ögonlocket: Effect  Powder Steel från Gosh och ovanpå det duttade jag på glitter med hjälp av Glitter Liner  10 Silver Sparkles. Det var ingen bra idé, fick skuggan att creasa och jag fick lappa ihop det med lite mer skugga så att glittret lite granna försvann. 
Yttre vrån: Aqua XL Color Paint L22 från Make Up For Ever.
Dutt i inre vrån: Saphyre från Kat von D´s Alchemist palett.
Eyeliner: Ink Liner Baudelaire från Kat von D.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara från MAC.Läppstift: Matte Lips 304 Red Carpet från Viva la Diva.Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: 10HR wear perfection foundation Clair Light 22 från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Highlight: Wonder Powder Sahara från Make Up Store.
Bronzer: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Blush: från Glamorous Blush palette från BH Cosmetics.
Tja, sen drog vi iväg och blev proppade med alla sorters julkaffebröd som finns.


Inga kommentarer:

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...