29 mars 2017

Grön Onsdag - Fiji och Make A Mint

Det är inte ofta ni ser mig använda så här ljusa lack.  Brukar ju ofta dras till mer mörka och färgstarka lacker, precis som med sminket. Men ibland så får man ju sina ryck att testa nåt annat. Jag trivdes förvånansvärt bra i detta. Så bra att jag faktiskt lackade om en gång till med samma färg när första vändan hade blivit utsliten. Så det här är nåt som suttit på mina naglar i stort sett en hel vecka om inte längre. 

Jag har använt Essies Top Coat, ni vet den vita. vridna porslinsflaskan.... vet inte om det berodde på den men lacket satt extremt länge för att vara på mig, jag som alltid klagar att ingenting sitter längre än två dagar. Första omgången hade jag ju faktiskt i fyra dagar och då hade det fortfarande inte flagat, men började ändå se så slitet ut att jag lackade om.



Nåja, när jag nu ändå ligger här hemma och är rasslig, varit hemma från jobbet igen... feber och huvudvärk, så passade jag på att uppgradera med ett stänk av grönt för att kunna vara med på Karins Gröna Onsdag.






Så jag gjorde lite gröna tippar med hjälp av HMs lack Make A Mint. Det svagt rosa lacket är Fiji från Essie.

3 kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...