19 februari 2016

Electric Mermaids Forever

Fredag. Som vanligt vill jag ha lite glitter då. Nu har jag ju inte jobbat idag, har ju varit hemma och mått lite si så där hela veckan. Men idag har jag ändå känt mig bättre och nu väntar jobbarhelg. När jag nu inte fick sminka mig i morse för att gå till jobbet, så gjorde jag ändå en sminkning nu på kvällen, mest för att jag var sugen och inte hade något annat för mig, nu när jag mår lite bättre. 

Så lite lila blev det igen och lite turkost glitter. Har ju lite nytt smink som jag provar mig igenom, både från Urban Decay och Make Up Revolution. Så här kommer lite blandning av både gammalt och nytt.




Primer: Eyefix från Face samt över rörliga delen av locket 24/7 Glide On Eye Pencil Vice (lila) från Urban Decay.
Highlight: Vanilla från MAC.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Urchin från Make Up Revolutions Mermaids Forever palett.
Yttre och inre vrån: Urban från Urban Decay Electric palett.
Mitt på locket: Tonic från Urban Decay, som inte blev tillräcklig intensiv så jag har förstärkt den med Sugar Rush från Make Up Geek.
Från yttre vrån och in i globlinjen: Carbon från MAC.
Eyeliner: fluidline Blacktrack från MAC samt ovanpå den glitter Starry från Make Up Store.
Mascara: The Rocket från Maybelline.
Bryn: Brow Artist Genius Kit medium to dark från Loreal.




Primer: Studio Secrets Professional Studio Resurfacing Primer från Loreal.
Bas: Studio foundation Beige från Make Up Store.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser samt highlight: från Make Up Revolutions Ultra Blush Palette Golden Sugar.
Rouge: från Make Up Revolutions All About Pink palett.



Jaha... ser ju ut som om jag har dött och håller på att kallna... såna här galenfärger på munnen ser coolt ut på andra, men när jag sätter på mig... nope! Alldeles för blått för mig. I burken ser den mycket mer lila ut, vilket hade varit helt ok. Men när man applicerar den, blir den plötsligt mera blå, med ett lila skimmer i sig. Snyggt jaa visst, men inte på mig. Skulle aldrig kunna gå till jobbet i den här färgen, skulle inte känna mig bekväm alls. Leka hemma, javisst. 

Dessutom blev jag lite besviken för den har härsknat. Köpte den typ någon gång i augusti/september har använt den en gång tidigare. Lite längre än så ska väl ett läppglans hålla, kan man tycka.

Liphybrid: Victory från House of Beauty.




Jaha så nu sitter jag här för mig själv och glittrar på fredagskvällen... barnen utspridda åt olika håll, Gubben hos sig och jag hos mig. Lite trist.. men nästa helg blir det bättre!

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...