Lilagrönt

Gokväll alla! Här kommer mitt gårdagssmink, hade lite annat för mig på kvällen när jag kom hem, så jag fick strunta i bloggandet.

 Har haft lite oflyt med mina sminkprytlar på sistone. Min mascara från Lumene som jag använt ett tag, en av mina favoriter. hade plötsligt blivit avbruten precis under gängorna, liksom halsen avbruten. Vet inte när det hände för den var okej dagen innan, tog fram likadan mascara nummer två (köpt på rea, två för en på reapris) den var fullständigt fnösktorr och gick inte att använda. Sen ramlar min nya NYX-läppglans, använd en gång, ner i golvet och samma sak händer med den, halsen bryts av. Då inser jag att jag tappade en ny glittereyeliner. också från NYX. i golvet för ett tag sen (trillade ner från min hylla) och även den gick sönder i halsen, ni vet liksom precis nedanför gängorna, går inte att stänga den igen. Faktum är att den lilla tuben som bara väger några gram landade precis på nagelbandet på en av mina tår, och det gjorde så ont att jag skrek och det började blöda... men daaahh!  Så fyra prytlar, nya. paj inom loppet av några dagar. Skit!

Hur som helst, gårdagen var det ju...
Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt Jumbo Shadow Liner 336 Action från Cherry Culture.
Highlight: Fine China från H&M.
I globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
Yttre och inre vrån: Sharon från Lars Wallin.
Mitt på locket: Secret Garden från Make Up Geek, med en dutt Sugar Rush mitt på samt också i inre vrån, också från Make Up Geek.
Eyeliner samt kajal: Gel Liner Black från Maybelline.
Mascara: Blueberry Volume Mascara från Lumene.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Berverly Hills.

Primer: HD High Definition Primer från Make Up For Ever.
Bas: 10HR Wear Perfection Foundation Clair Light 22 från Sephora.
Puder: Perfect Loose Powder från Sephora.
Bronser: Sol de Rio Bronzing Powder från Sephora.
Highlight: Highlight Powder från H&M.
Rouge: Baked Blusher Honeymoon från Kicks.Lite diskret läppglans fick det bli, orkade inte leta reda på nåt läppstift som skulle passa i färgen.

Jaha hörrni, hinner nog inte få upp dagens sminkning ikväll. Det är sent och i morgon blir det en supertidig morgon. Återkommer i morgon!

Natti natti!

Kommentarer

Anonym sa…
Mycket snygg och läcker kombo på ögonen.Häftiga hängen.
Kramis.Jennie

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise