11 juni 2014

BH Cosmetics

Här har det varit tystnad från mig ett tag. Haft lite att stå i så jag har inte riktigt hunnit eller orkat... men nu kommer det här... Denna sminkning är alltså typ en vecka gammal eller nåt... lyckades fota och spara, men sen körde det ihop sig och jag har inga bilder förrän jag fotade igår igen. Well, det spelar ju ingen roll.

Detta är första gången jag använder något från BH Cosmetics. Dessa färger kommer allihopa från en palett som heter Forever Nude, innehåller sex skuggor, två rouge, en highlight och två läppglans. Kostade en spottstyver, superbra pigmentering och fina färger.




Tja vad jag använde för primer kommer jag inte ihåg, men skuggorna är från paletten alltså. Mina bryn är Aqua Brow 30 från Make Up  For Ever och eyelinern är gel liner black från Make Up Store. Mascara från Loreal och kajalen från Maybelline.



Bas från Yves Rocher, puder från IsaDora. 
Rouget kommer finns i en annan palett från samma företag, 10 color Palette Glamorous Blush. Innehåller tio helt underbara rougefärger. Kostar inte heller mycket. Kommer inte exakt ihåg priserna just nu, men de är billiga.


Läppstiftet är Amorous från MAC.



Ikväll har jag varit i kontakt med en tjej som jag ska sminka i augusti när hon gifter sig. Har faktiskt två brudar på gång. Det ska bli roligt, för jag har inte gjort en sminkning på ett par år nu... dags alltså. Så lite provsminkningar på dessa två är inbokade. Ska bli roligt!



Inga kommentarer:

Her Royal Highness Palette - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Dags att filma den andra paletten jag fick från Saints Angels Sinners. Hon skickade mig ju två och den andra filmade jag med igår.  Her Roya...