09 september 2012

Lördagssmink

Det är en väldigt trött och seg Marina som sitter här och skriver, vi hade lite familjetillställning igårkväll och vi kom inte i säng förrän framåt tre,fyra inatt. Sånt straffar sig... men vi hade supertrevligt iallafall. Det var kusiner till min sambos barn som fyllt år, så egentligen var det ett barnkalas, men vi tyckte att vi vuxna kunde väl få kalas lite också ;-)!
 
Jag sminkade mig självklart innan vi skulle iväg, svartsilvrigt men lite inslag av plommonlila.
 
 


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Studio Foundation Beigt från MUS.
Highlight: från E.l.f kan inte se nåt namn.
Rouge: Blush On Bubble nr 52 från Nouba (plommonlila).


 
Primer: Beauty Base Eyeshadow Primer från Lumene och ovanpå det har jag lagt en grund av Noubas Nouvola Creme Eyeshadow i grått på rörliga delen av ögonlocket.
På brynbenet: en matt vit skugga från min nya namnlösa 88-palett .
Under högsta punkten på brynet: en skimrig vit skugga från samma palett.
Över rörlig delen av locket: Silver Sleet crushed metallic pigment från MAC och ovanpå det ett silverglitter från VOV 003.
I globlinjen: en svart skugga från den namnlösa paletten, utsuddad och sen lite intensivare i yttre V:et.
I inre vrån: en plommonfärgad skugga från samma palett.
Under ögat: har lagt den plommonfärgade skuggan längs med hela ögat och suddat ner den ganska långt ner, precis i fransraden en svart penna från IsaDora så att det är svart just vid fransarna och sen tonar ner och övergår i det plommonlila.
Kajal: som vanligt Gel linern från Maybelline.
Eyeliner: Gel Intenza Eyeliner 03 Violet Black från Loreal.
Mascara: Illegal Length. Jag fick den här mascaran av min gamla chef från leksaksaffären för någon vecka sedan när jag var uppe i Sthlm och hälsade på, kan inte påstå att det är deras bästa. Lite för sprötig borste för min smak, och det där med Illegal Length... njaaeee, vet inte det jag... Flera av Maybellines andra mascaror är bättre i mitt tycke.
 

 
Läppenna: Jazz från Make Up Store.
Läppstift: nr 25 Grape Wine från Viva la Diva.



Tja, det var de hele... ni får ursäkta min extremt dåliga hårdag... börjar bli superlånghårig, och måste snart se till att fixa en klipptid. Det är bara fem veckor sedan jag klippte mig, men den här gången har det liksom bara ränt iväg, eller det kanske var snarare så att hon inte klippte det tillräckligt kort sist jag var där, jag vet inte... men dags är det iallafall.

Ni får ha det gott så länge, nu ska vi sätta oss på punschverandan och äta en äppelkaka jag gjort med äpplen från trädet här utanför. Mums!

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Culture Palette - Juvia's Place

Här kommer gårdagens look. Lördag. Jag jobbade. Hade stora problem med mina tåriga ögon så innan jag ens hade åkt hemifrån hade vänsterögat ...