11 mars 2011

Micromiss

Äntligen fredag! Jag har suttit här hemma och saknat kärleken och haft fredagsmys med barnen. Inte roligt när man inte kan vara tillsammans när helgen kommer... nästa helg blir det desto mysigare! Så länge äter jag popcorn med mina barn ;-).

Här kommer en enkel sminkning jag gjorde för ett tag sedan, det är den gröna Micromiss från Sannas bloggkollektion som får spela huvudrollen.





Highlight: Big Mean Yellow Dog från Brite Bird.
Öve hela locket: Micromiss från Brite Bird.
Under ögat: nr 54 Indigo från IsaDora med Micromiss ovanpå.
Kajal: Baltic från MUS.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Mascara: the Falsies från Maybelline.




Bas: Wonder finish make up från Maybelline.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Niveas Stay Real Blush... namnlöst.



Det va de hele!

I morgon tar jag barnen och drar till Uppsala för att hälsa på min bror och hans familj, min mamma kommer också. Det var meningen vi skulle ta med oss ett par släktingar dit för de ville träffa oss och se gården där min bror bor. Men de blev sjuka och kunde inte följa med tyvärr. Vi andra bestämde oss för att passa på och träffas ändå när vi nu ändå hade lyckats få ihop ett datum när alla kan och så. Jag råkar ju dessutom ha turen att ha en bil till låns under några veckor så jag har möjligheten att transportera oss lite enklare. Min bästa kompis, allas vår tant Jenny ni vet, är utomlands och hon är snäll och lånar ut sin bil till mig under tiden.

Japp, så jag ligger här i sängen och laddar för en god lunch i morgon... det brukar det bli när min brorsa är i farten i köket.


Ha det så länge, sminka lugnt!

3 kommentarer:

roxcat sa...

Jättefint! Micromiss är en helt underbar skugga!

Emma P sa...

Hälig sminkning, Micromiss är väldigt fin och du. Hoppas att ni får en trevlig tripp:)

marinamake sa...

Roxcat! Jaa jag tycker färgen är helt underbar, och kvaliten är ju inte sämre!

Emma P! Tack söta du! Vi hade det härligt hos brorsan!

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...