30 januari 2011

I mitt skåp

För ganska länge sedan... någon gång i höstas tror jag att det var, så frågade Ninni om jag inte kunde visa innehållet i mitt skåp, som ni ibland kan skymta i bakgrunden på mina helhetsbilder. Det är ett Ikeaskåp och är fyllt från golv till tak med i princip bara mina sminkpryttlar.

Det enda jag glömde fota idag var alla mina olika foundations och baser och sånt, de står på hyllan högst upp i bild, till vänster. Jag har inte heller fotat de grejor som hör till min MUA-väska, det sminket är liksom "för sig". Men i den orangea necesären ni ser på bilden ligger alla neutrala skuggor som hör till MUA-väskan och jag har även två paletter som också hör dit men som jag inte fotade. De får stå i skåpet ifall jag får för mig att använde dem iband, annars så ligger allt som hör till MUA-väskan i väskan, så klart.Jag trodde först i min enfald, att jag skulle kunna rada upp allt på vardagsrumsbordet och få med allt på en bild ha ha hur dum får man vara?! Jag kunde inte ens rada upp alla skuggorna utan fick låta dem vara kvar i själva förvaringen för att få plats med dem. Detta är alltså alla mina ögonskuggor... Make Up Store, MAC, Face, Nouba, Barry M, Viva la Diva, Brite Bird, Makeupcosmetics, Taylor Made Minerals, NYX, Coastal Scents, TINte osv osv. Jag bara rabblar ur huvudet, har säkert fler märken som jag inte kommer på just nu.Här är allt mitt läppgunk... orkade inte rada upp allt på bordet, så jag har bara lyft ut förvaringen ur skåpet. Läppstift, läppglans och pennor. Har alla de märken även där.
Och här kommer rougen. Den samlingen har jag utökat på senare tid, tja alltså nåt år tillbaka, men tidigare var jag inte så intresserad av rouger, hade en par, tre stycken och tyckte det var tråkigt att köpa såna. Det har ändrat på sig, när jag insett hur mycket fina det finns och läst så mycket om det på alla bloggar.
Här kommer diverse bronsers, glitter, skimmer och highlights. Längst ner i bild ser ni alla mina glittereyeliners, och eyeliners i olika färger. Mina två gigantiska glitterburkar från Coastal Scents är inte med på bilden.


Ögonpennor och ett antal pennor som jag mest använder som bas under ögonskuggorna (snett upp till vänster i bild).De här pryttlarna har jag i en liten diverselåda i mitt badrumsskåp. Det är primers för ansiktet och diverse prylar jag använder som bas under skuggorna också. Bla High tec lighters från MUS, Paint pots från MAC osv. Även lite cake eyeliners osv ligger där.

Tja ni, det är ju nästan så man skäms... jag skulle inte vilja veta hur mycket pengar det är, om man nu skulle ta och köpa allt på ett bräde. Många års samlande är det.
Min största passion är ögonskuggor, skaffar ständigt nya och suget är konstant. Efter det kommer nog läppstift tror jag... men det slår ändå inte skuggorna.
Ett något egotrippat inlägg, hoppas ni hade nåt nöje ;-) !
Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Carina sa...

Åhhh jisses vad smink du har!

Hihi jag skulle nog kunna visa upp allt jag har på en stolssits, eller ett litet hörnbord ;)

Ninni sa...

Ja, jösses! Vilken underbart härlig samling du har! Tack snälla för titten!

Emma P sa...

Din samling är underbar, du har verkligen mkt smink!

marinamake sa...

Carina! He he, tja känner mig som om det är lite hysteriskt emellanåt, men härligt är det!

Ninni! Det var så lite så...;-)!

Emma P! Kan man någonsin få för mycket??

Sminkan sa...

Ingen dålig samling!

marinamake sa...

Sminkan! Näe, man får väl nästan skämmas lite ;-)!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...