05 december 2010

Metal Mania

Så har det kommit och gått en helg igen... , varje helg som jag inte träffar min nya kärlek känns som slöseri... (han heter Tommy om det är någon som undrar), jag spenderar de helgerna med barnen och försöker göra det bästa av tiden. Idag har vi bakat lussebullar och vörtbröd. Vörtbrödet går i sopen kan jag meddela... vet inte vad som hände, men jag har bakat brödet efter samma recept i åratal, men idag blev det platt som en pannkaka alldeles degigt. Får bli ett nytt försök en annan dag.

Det här sminket är också från en dag tidigare i veckan...
Jag kommer ju inte ihåg vad jag använt, men till slut så slog det mig att det var nog en av mina paletter från Coastal Scents. Om ni kommer ihåg att jag berättade att jag tappade mina två i golvet så att det blev bara småsmulor kvar. Jag blev så ledsen och besviken att jag inte ens orkade öppna locken för att kolla hur det gick. Till slut gjorde jag de iallafall, och det visade sig att den ena har klarat sig i princip oskadd, det är Metal Mania palette, bara en skugga som rök och det kan jag leva med. Den andra dock, 88 Ultra Shimmer Palette, där rök åtminstone hälften av skuggorna i småsmulor :-(... typiskt, det var den paletten som var min favorit. Blir nog en ny beställning så småningom.
Well, well.... detta är skuggorna från Metal Mania iallafall.
Eyelinern är som vanligt från Maybelline, Liner Express, så även mascaran. Kajalen från Joe Blasco, som vanligt (har ingen annan....).Läppglans Sweet Kiss från Nouba.


Ha de, ha de alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

du är vacker

marinamake sa...

Anonym! Tack vännen!

marinamake sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Star Nails NP11 - Nordic Cap

Star Nails från Nordic Cap... billigt lack som jag köpt för en tia på ICA typ. För hundra år sedan. Jäkligt snygg färg, men inte den bästa k...