24 november 2010

Gulgrön röra

Jag tittade tillbaka på min blogg och tyckte att jag såg så mycket same same på sistone många sminkningar i liknande färger. Man fastnar i en trall och variationen är liten. Det går mellan blått, lila, vinrött och så tillbaka till blått igen känns det som. Lite svart emellanåt. Bah! Så i morse tänkte jag att nu smäller jag till på en rejäl gulgrön sminkning, det var länge sedan. Och vad händer, jag sitter och bläddrar runt på vad jag gjort och hittar förstås en grön sminkning för inte alls länge sedan, suck... inget är nytt under solen där heller kan man säga. Ähh inspirationen är inte på topp, man kör runt i gamla hjulspår... så även idag.Samtliga skuggor är från Manlypaletten, utom den gnutta mörka som kan skönjas precis i globlinjen, den är en mörk grön från Brite Bird. Kommer inte ihåg vad den heter just nu. Har lagt dubbla eyeliners, den svarta är gel eyeliner black från MUS och den gröna kommer fron HOT.
Lite överexponerad bild, hade fel inställning på kameran som jag inte upptäckte förrän jag nästan fotat klart, därav inga bilder på munnen som för övrigt har Candy Crush från Maybelline på sig.
Inte så mycket att orda om idag, jag är förkyld och hängig och ska krypa ner i bingen nu. Tredje gången i höst som jag är lite risig, inget allvarligt men man blir ju trött på att känna sig dassig ständigt och jämt.
Ha de alla, sminka lugnt!


2 kommentarer:

Emma P sa...

Härligt färgglatt!

marinamake sa...

Emma! Tack snälla du!

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...