05 oktober 2010

Tillbaka igen!

Tjoho alla! Äntligen! Ny dator, ny hårddisk, nytt nytt nytt... har äntligen fått fart på grejorna, och fattat hur man gör, eller inte... har inte klurat ut hur jag får bilderna från kameran, fick tips om att installera kamerans drivrutiner, ska bara fatta hur man gör det också. Så länge får ni gamla bilder som jag har på hårddisken. Bättre än inget ;-)!

Hoppas allt har varit bra med alla. Har nog sett att ni varit förkylda och allt möjligt. Jag har stretat på som vanligt, träffar nya kärleken varannan helg, ömsom här hemma och ömsom i Småland. Lite bilåkande blir det...

Jag har inte fotat ett enda smink jag gjort under den här tiden, men jag får väl ändra på det nu då, så länge tömmer jag arkivet.

Här kommer alltså en sminkning från i våras, slutet av april närmare bestämt.


Highlight: pigment från MAC, Opal Pink.
Inre vrån: pigmen från MAC, Kitchmas.
Mitt på locket: Lipgloss Bitch från Brite Bird.
Yttre vrån: Beauty Marked från MAC.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Stiletto från Maybelline.
Under ögat: penna från MUS, Silver Soil, med Beauty Marked ovanpå.
Glitter: Restraining från Too Faced, glittereyeliner.



Som vanligt så har jag inte skrivit upp vad jag använt för bas och sånt.... fattar inte varför jag alltid lyckas hoppa över det... nåja det spelar ju ingen roll, för den är är ju long gone nu...


Läppenna: Nr 62 Mauve från IsaDora.
Läppstift: 338 Midnight Plum från Maybelline.



Jaha, vem skulle inte önska att det vore april igen?? Det vi har framför oss just nu känns ju inte så lockande precis...
Inte så mycket man kan göra åt det, så det är väl bara att glida med. Nu ser jag fram emot mycket bloggande med inga avbrott på väldigt lääänge och massor av smink!
Ha det gott alla så hörs vi förhoppningsvis i morgon igen!
Sminka lugnt!

6 kommentarer:

Viola, Killer Colours sa...

Härligt att se dig igen, det var länge sedan! Ser fram emot dina fina sminkningar.

marinamake sa...

Viola! Jaa det har verkligen varit för länge sedan, det var helt ofrivilligt! Tack va go du är, jag har tjuvkikat på dig hela tiden;-), du är helt fantastisk med dina sminkningar!

Bitte sa...

Bilderna är viktigast tycker jag. Därför bryr jag mig inte så mycket om i fall du inte skriver ner vilken bas du har. Har saknat dina sminkningar!

CC sa...

Om du har en ny dator av nyare modell så är det ju lite konstigt att du inte har kortläsare på den? Du kan ladda ner drivrutin från din kameratillverkares hemsida annars alt stoppa i cd:n du fick med kameran. Men det ska egentligen inte behövas, iaf Win XP o Vista känner av det automatiskt.
Om inget annat funkar får du köpa en separat kortläsare (inte så dyrt) som du ansluter i USB port
lycka till :)

marinamake sa...

CC! Tack för tipsen, ska se vad jag kan göra. Tyckte också att det var konstigt att det inte går att sticka in minneskort någonstans på en helt ny dator. Kameran är ju inte av nyaste modell, åtta år gammal, så jag har inte kvar varken sladd eller skiva eller nåt, om vi någonsin haft någon, vet inte. Men just nu löset jag problemet med att föra över fotona från kameran till min externa hårddisk med gamla datorn och sen flyttar jag hårddisken till nya datorn. Lite meckigt men det får väl gå så länge.

marinamake sa...

SminkJante! Tack va snäll du är! Jag tycker väl egentligen det är roligast med bilderna också, men ibland är man ju nyfiken på vad folk använder så lite text skadar ju aldrig. Men jag tycker ju egenligen att det viktigare med vilka färger man använt på ögonen, mest för att det är väl skuggor som är min stora passion ;-)

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...