30 juni 2010

Halloj alla!

Såå jag har fått tillbaka datorn... det var inget större fel på den som tur var. Jag slipper köpa en ny åtminstone för stunden.

Hoppas ni alla haft en underbar midsommarhelg, det har jag... har bränt upp mig och är röd som en kräfta över hela kroppen. Det är typiskt mig, jag smörjer mig aldrig!

Nu har jag semester i fyra veckor och kommer nog inte sitta så mycket vid datorn tror jag, kommer att spendera så mycket tid som det går av semestern med nya kärleken så det ska bli härligt!

Nåt inlägg kanske det kommer emellanåt hoppas jag, annars så får ni ha en underbara sommar alla, så hörs vi!

Kramen!

2 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Det låter helt rätt ju! Underbar sommar, semester och kärlek! Klart du inte ska sitta vid datorn då. Det tänker inte jag heller göra när det blir dags för semester. När hösten kommer med kyla och regn då kan man sitta inne och uggla igen. Hoppas att du får en helt fantastisk sommar! Stor kram

marinamake sa...

Fru Choklad! Ja men jag håller med fullständigt! Hoppas du också får en underbar semester och sommar, det behöver du verkligen! Kram på dig!

Vintage Rose - Give Me Glow Cosmetics

Min första palett från det här märket. Har kollat in deras Christmas Morning Palette i flera år, men aldrig slagit till. Verkligen... i fler...