23 maj 2010

Vinröd januaridag

Hörninini...hur snabbt kan tiden gå, man kommer hem på fredagkvällen och tycker att det är så skönt att man har hela helgen framför sig och så VIPS så sitter man här och det är söndageftermiddag. Igår hann jag inte med bloggen överhuvudtaget... trodde jag skulle hinna men ack nej, ändå var det bara jag och två av barnen hemma så det var lugnt och stilla på det sättet. Men hur det än är så springer tiden iväg. Jag och två av barnen var iväg till Solna Centrum och shoppade lite kläder till dem. Den ena behövde en ny examensklänning bla. Behovet av kläder är ständigt när man har barn. På kvällen hade jag annat för mig... vad det var kommer för tid och evighet bli en väl förborgad hemlighet moohaaha ha. Bara jag och en till vet...Jag lämnar er i nyfikenhet...ha ha och övergår till sminket, jag gnetar på med mina gamla arkivsminkningar. Det här är den näst sista från januari sen är det äntligen slut på dem.
Bas för skuggorna: eyefix från Face.
Highlight: m/s Ranch från MUS.
Längs globlinjen: m/s Cotton Candy från MUS.
Rörliga delen av locket: vinröd färg från .färg nr 921 (Makupstudion).
Eyeliner: fluidline Macrovioletn från MAC.
Under ögat: penna från MUS Remember the times med 921 ovanpå.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: the Colossal från Maybelline.


Bas: Dream Satin Liquid från Maybelline.
Puder: löst puder från MAC.
Rouge: Noubas Double Bubble nr 52.Läppglans: från Nouba serien heter Sweet Kiss och lapparna sitter så dåligt att det har trillat av på samtliga jag har. Deras läppglans är rikigt bra, sitter bra och flyter inte ut. De är inte heller klistriga i konsistensen.
Jaha, det var en dag i januari.... va skönt att det faktiskt är maj ute, hos mig har det regnat i natt och även en skvätt nu mitt på dan. Jag tycker det är skönt... då känns det mer legalt att sitta här framför datorn och fnula lite. Måste ju säga att nu när jag flyttat och bara har balkong istället för tomt, så känner man sig en aning instängd nu när solen och värmen kommer. Det är inte riktigt samma feeling att sätta sig på balkongen som att kunna kliva utanför dörren och röra sig lite mera fritt ute. Jag gillar inte känslan att behöva verkligen sätta på sig skorna, låsa dörren och gå iväg bort... för att få vara utomhus när solen skiner, om ni förstår vad vad jag menar. Sitta på balkongen är inte samma sak, inget gräs under fötterna liksom. Jag gillar ju dessutom att stå på näsan i rabatterna och få lite jord under naglarna. Ja ja, jag tjatar...
Ha det gott alla!
Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Snyggt! Och visst går tiden fort!

marinamake sa...

Sminkan! Tack! Jaa du den flyger fram... ibland funderar jag på att bara sätta mig ner på en stol och stirra, och bara ha tråkigt, för att få tiden att gå lite långsammare liksom.... men det vore ju för tråkigt kanske!

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...