13 april 2010

Manlysminkning

Idag hände nåt som jag blev lite glad för. Jag vet inte om ni känner till en sida som heter 3tjejer.se, jag gjorde det inte. Men det verkar vara en sida med mode, smink, skönhet och allt som hör därtill. De utser dagligen en bloggare till "dagens bloggfört", väljer någon som de gillar antar jag. Idag blev det jag! Går man in på sidan och klickar på rutan för "dagens boggflört" så kommer min sida upp. Jag måste erkänna att jag blev lite smickrad! Kändes verkligen roligt. Har ingen aning hur de lyckades hitta just min blogg...

Jag har kört mycket med blått smink i några dagar nu, eller nåt sorts blålila. Har försökt matcha mina blålila naglar (Not Your Hum Drum Plum från Diamond Cosmetics). Tyvärr så blev de senaste två dagarnas fotograferande fullständigt sabb, totalt överexponerade så bilderna var alldeles vita. Gick inte att se alls hur det såg ut. Så jag får återigen ta till en gammal sminkning från januari. Mera åt turkoshållet blev det. Inget nytt under solen, samma gamla marinamake.



Samtliga skuggor kommer från Manlypaletten utom i yttre vrån där jag lagt lite m/s Lovley Linnea från MUS. Under ögat och som kajal ligger penna från MUS, Baltic. Har även lagt glittereyeliner från Drunk Dial från Too Faced. Eyeliner från Maybelline, Liner Express.
Som vanligt har jag slarvat att skriva upp basen osv, men det är väl inte lika viktigt... det är ju skuggorna som är det roliga... iallafall om man frågar mig!



Tja, det var det...
See you soon!



6 kommentarer:

Maja sa...

Härliga färger, vilken sommarkänsla!

marybeth sa...

Du hade i vilket fall som helst en riktigt fin bas här, även om du inte minns vad det var.. :)

Du passar dessutom i turkost! :)

Fru Choklad sa...

Grattis till utmärkelsen. Vilken läcker och färgsprakande make du har idag. Superläcker.

CC sa...

Jag var också dagens blogg där för ett tag sedan...kände inte heller till sidan.

marinamake sa...

Maya! Tack! Ja vi behöver lite sommarkänsla nu! Längsta vinter jag varit med om på länge!

Marybeth! Tack va snäll du är!

Fru Choklad! Tack, det var lite roligt! Tack tack!

CC! Va du?! Va kul då kan vi ta varandra i hand nu då... jag blir lite glad för sånt där, man suger åt sig all uppmärksamhet som en svamp ;-)! Mår du bra?

Emma P sa...

Toppenfin och härlig vårsminkning. Manly är inte dumma alls. jag har använt min palett från dem mkt på sistone...

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...