10 april 2010

Gokväll alla!

Sitter här och glor på TVn, datorn i knäna... slänger upp lite gamla bilder från januari. På TVn är det "You´ve got mail" med Meg Ryan och Tom Hanks, lite roligt för de träffas i filmen lite granna på samma sätt som jag och min nya kärlek har träffats... jag sitter här och småler :-)!
Matt sminkning... har använt
m/s White från MUS
m/s Endles från MUS
Lila Syren från .färg (makeupstudion)
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.Har förstås inte skrivit upp resten av prylarna jag använt, precis som vanligt... men det spelar väl ingen roll om hundra år.Tråkigt inlägg blev det... sorry, är lite trött känner jag... vi ses i morgon!

Natti natti!

4 kommentarer:

Ninni sa...

Det här var jättesnyggt! :-)

Emma P sa...

Fint smink Marina. Åh vad mysigt, förstår att den är rolig att se då. Annars minns jag den filmen som rätt medioker...?

3tjejer.se sa...

Hej Marina!

Vi på 3tjejer har spanat in din blogg och tycker den är jättebra. Därför har vi valt ut dig till dagens bloggflirt!!

Spana in våran hemsida http://3tjejer.se

Mvh
Monique Sokouri & 3tjejer

marinamake sa...

Ninni! Tack snälla du!

Emma P! Tack! åh ja den känns ju lite som "vår film" om du förstår hur jag menar, vi träffades ju genom att han hittade min blogg och tog kontakt med mig. Filmen är väl rätt medioker som du säger, bättre finns ju... men det är lite roligt ändå för mig att se den.

3tjejer! Men tack snälla ni, det var verkligen smickrande! Jag har kollat in er sida nu, kände inte till den innan, men jag kommer absolut att hälsa på fler gånger! Tack än en gång, känns superroligt!

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...