06 april 2010

Gokväll alla! Har ni haft det bra i vårsolen idag? Jag lyckades röja undan lite bråte på balkongen idag och göra lite plats för en stol så att jag kunde ta vårens första kaffe ute på balkongen. Så himla skönt att känna solen värma. Har varit ledig idag så jag har försökt röja lite mer här hemma. Nån liten hög här och där som försvinner undan för undan.


Har äntligen fått lite mer ordning i sminkskåpet också, så nu kanske inspirationen rinner på lite lättare. Så synd bara att jag har så otroligt mörkt och murrigt i badrummet, knappt så att man ser vad man gör.

Har varit ledig från jobbet idag och bara gått här hemma och donat lite, osminkat blev det då. Så dessa bilder är från 20 januari.





Highlight: macpigment Opal Pink.
Inre vrån: macpigment Jardin Aires.
Mitt på locket: macpigment Accent Red.
Yttre vrån och upp över globlinjen: macpigment Deep blue green.
Under ögat: penna Silver Soil från MUS med Deep blue green ovanpå.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.




woohoo med blicken... ser helt drogat ut!!
Har varit lite slarvig med att skriva upp vilka baser och sånt jag använt på det här gamla bilderna. Men det är säkert Maybelline eller nåt liknande. Inget avancerat. Lite highlight på snoken iallafall, från HM.



Läppglans: cyklamen från Face.




De va då det! Har varit ledig sedan i fredags men imorgon jobbar jag igen. Börjar inte förrän kl två, så det är inte så synd om mig ha ha! Får se om jag kan få inspiration till nåt roligt, när jag nu ändå har lite tid på mig.
Ha det gott så länge alla!
Sminka lugnt!




5 kommentarer:

marybeth sa...

Vad kul att du är back on track.. :) Hur känns det med nya lägenheten? Förutom att badrummet är mörkt då.. Kan du inte skaffa dig en sminkplats i ett annat rum? Många av mina kompisar har speglar på andra ställen i lägenheten som de står och sminkar sig vid för att få bättre ljus.. men det kanske inte funkar hos dig?

Har saknat dina sminkningar!

Emma P sa...

Det har inte varit så mkt sol hät men jag har haft dte rätt bra ändå:) Härligt att du börjar få ordning! och vilket fint smink du har. Dina fransar ser fantastiskt fina ut här verkligen...

marinamake sa...

Marybeth! Tack! Lägenheten känns superbra, trivs fint. Förutom badrummet då... har ingen annan bra plats att ha en spegel men jag får väl lösa det. Om ett år är det stambyte, då blir det vitt kakel och ljusare, är mörkblått just nu. Så jag får väl stå ut tills dess. Tack vad gullig du är!

Emma P! Ja det känns skönt med lite ordning, det har varit fullständigt kaotiskt ett tag. Men oh tycker du det... fransarna menar jag, hmmm gammal sminkning, kommer inte ihåg vilken mascara jag använde, men tack!

Fru Choklad sa...

Jobbigt med mörkt badrum. Kände så med vårt också, men så skruvade jag bort det vita glaset runt lamporna ovanför skåpet där jag står och sminkar mig och det är kanske inte så snyggt, men jag ser vad jag gör :) Snygg sminkning.

marinamake sa...

Fru Choklad! Hmm, jag har bara en lampa därinne, en sån där rund klotformad som sitter på väggen ovanför badrumsskåpet, så att skåpet skuggar lite granna, finns ingen lampa i taket. Ska testa att skruva av själva kulan så kanske det blir bättre... bra idé! Tänkte kolla med nån elkunnig person om det går att dra nytt så att man även får belysning i taket. Tack tack!

Fêtes de Provence Palette - Nomad Cosmetics

Jobbardag idag, trots röd dag. Jag tog fram en av mina paletter från Nomad Cosmetics. Jobbade stängning så kom hem sent. I morgon ska jag fa...