Hej igen alla!

Tja jag gnetar på med att försöka få igång bloggen, vi får se om CC Metal Barbie kan lyckas få mig att fatta hur man gör för att förminska bilderna, vi har lite mailkontakt så jag hoppas det ska gå.

Annars så har jag legat hela den här veckan i en hederlig, äkta härlig bonnförkylning! Herregud jag har inte tagit mig ur sängen på tre dar och tänker stanna hemma resten av veckan också. Kommer inte ihåg när jag sist var så förkyld!

Annars så är jag mitt uppe i visningar och försäljning av huset, stora flyttlasset går om två och en halv vecka... så det är packa som gäller från och med nu.

Men jag hoppas jag är tillbaka snart, jag saknar alla er... och även fast jag inte kommenterat så mycket på sistone så är jag inne nästan varje kväll och kollar vad ni har för er! Keep it up!

Kramen
Marina

Kommentarer

Bitte sa…
Jag har tänkt på dig och längtat efter nya inlägg.

Krya på dig och lycka till med flytten.
Ninni sa…
Vi har saknat dig! Såg att du undrade vad vi haft för oss - jag har startat en blogg! :-) Äntligen!
Emma P sa…
Härligt att du är på väg tillbaka Marina! Vi saknar dig!
Marie B sa…
Härligt att höra ifrån dig! =) Är inne varje dag och hoppas på något nytt, är smått beroende har jag upptäckt. Krya på dig och så hoppas vi att bloggproblemen löser sig snarast. Kram
Jag saknar dina uppdateringar! Heja heja!
CC sa…
Jag lovar att du kan fixa det där! Programmet är skitenkelt att använda :)
Mylanqolia sa…
I'm looking forward to seeing new inspirational eye make ups from you!!!
marinamake sa…
Halloj alla! Tack för alla era snälla och uppmuntrande kommentarer! Nu är jag tillbaka, och ska försöka inspirera er lite mera hoppas jag!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise