09 januari 2010

Turkost med Manly

Här kommer fredagssminkningen... turkost kände jag för. Tog fram Manly-paletten för det kändes som det var länge sedan jag använde den. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig riktigt, eller, snarare så krånglade det. Skuggorna ville inte fästa och jag höll på som attan för att det inte skulle bli flammigt och fult, det blev det ändå. Okej, kanske gemene man inte lägger märke till det, men jag blev så irriterad när jag står där och pillar och skuggorna fastnar inte. Ja, ni vet hur det är.



Bas för skuggorna: Lumenes eyeshadow primer.
Inre vrån, mitt på locket och highlight: från Manly.
Yttre vrån och upp över brynbenet: m/s Lovley Linnea från MUS.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Under ögat: penna Baltic från MUS med Lovley Linnea ovanpå plus glittereyeliner från Too Faced, Drunk Dial.
Kajal: Baltic.



Primer: Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Dream Matte mousse från Maybelline.
Puder: löst puder från MAC.
Rouge: Goddess från MUS.
Highlight: Belightful från MAC.


Läppenna: nr 9 Cyclam från Sans Soucis.
Läppstift: Senorita från MUS.



Det var min fredag!
Ha det gott alla, sminka lugnt!



5 kommentarer:

Viola, Killer Colours sa...

Ååh vilken humörtriggare! Älskar det!

Sminkan sa...

Snyggt! Jag förstår precis vad du menar dock. Ibland ser man bara felen som blivit och kan liksom inte ta de där tre stegen bakåt, mentalt alltså, och inse att ingen annan märker de missar man gör. Nackdelen med att blogga smink är ju också att man tvingas se sina missar uppförstorade till max. JAg glömmer lätt att mina ögon sitter i mitt aniskte och är förhållandevis små och oansenliga. Inte halvskärmsstora foton, liksom.
Klart ingen ser lite flammighet. JAg ser den inte ens på dina bilder.
Du är fin, så det så!

Fru Choklad sa...

Ja visst är det sugit när färgerna inte fäster som man vill och det blir flammigt och grisigt! Men du har klarat ut biffen bra.- Fotona är jättefina och det här är ju en klassisk Marina make med punchiga färger som kickar igång pigghetsfaktorn å det grövre. Jätteläckert och snyggt.

linda/bettieli sa...

åh vilka färger, så himla snyggt :)

marinamake sa...

Viola! tack o tack, vi kan behöva det i den här kylan!

Sminkan!Ha ha ja du, du har helt rätt, håller med om att man glömmer att i verkligheten så syns inte varenda por,vrinkla och vrå, och därmed inte heller misstagen, man har inte 19 tums ögon när man är på stan liksom ha ha. Men tack hur som, det ser väl rätt bra ut på håll!


Fru Choklad! jaa men jag tänkte väl att ni kunde behöva en vitamininjektion i den här kylan! Men irriterande är det när det inte fäster, både ute och inne ha ha!

Linda! Tack tack!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...