09 januari 2010

Kontraktet i hamn!

Halloj kära vänner... har varit lite tystnad från mig några dar. Mycket som händer i mitt liv nu, så jag har fokuserat på lite annat några dar. Positiva saker, jag är superlycklig! Berättar mer om det nån gång senare. Iallfall så skrev jag kontrakt på min nya lägenhet i går, så nu är jag äntligen äntligen i hamn och saker och ting börjar äntligen ordna sig. Flyttar om sex veckor, så en del jobb har jag ju framför mig, men det känns samtidigt spännande och roligt.


Sminkat mig har jag ju gjort iallafall, har bara inte hunnit lägga upp det på bloggen. Här kommer i allafall torsdagens sminkning. Skimrig men annars ganska neutral.


Skuggorna kommer från den VLDs svarta palett, alla utom en, den bruna. Den kommer från Too Faced, Magenta Moon. Annars så är det den ljusaste lila som highlight, en något mörkare mitt på locket och ovanpå den bruna från Too Faced lade jag lite svart precis i globlinjen.

Eyeliner Liner Express Brown från Maybelline, kajal också från Maybelline Line Definer black. Mascara Definicils från Lancome.
Basen tror jag är Affinitone från Maybelline, kommer inte riktigt ihåg... inte så noga. Jag har nog glömt vilket rouge jag använde också... det är åldern förstår ni, vänta ni bara så ska ni få se ;-)!


Läppenna från Nouba och läppstiftet är Studio från MUS.


Lite knapert inlägg, men så är det när man lider av akut minnesförlust ;-)!
See you soon!


9 kommentarer:

Ulrika sa...

Grattis, Grattis, Grattis!!!
Kramkram

marinamake sa...

Ulrika! Tack! Känns helt underbart!

CC sa...

Grattis!! Vad skönt att du ser flytten som spännande o rolig! Önskar jag kunde göra detsamma, men för min del slutar det nog med att jag skiter i alltihop o bor kvar även om det blir brf.

Sminkan sa...

Väldigt, väldigt snygg makeup!

grattis till nya lägenheten!

Emma P sa...

Åh vad roligt att dte är grönt med lägenheten, grattis Marina!!!

Jättefint smink förövrigt. Neutralt med skimmer är alltid snyggt!

Ninni sa...

Grattis grattis grattis! Härligt!

Fru Choklad sa...

Å vad härligt att höra att du är lycklig! Skönt att ha kontraktet i hamn och att du nu vet när du ska flytta osv. Ska bli otroligt spännande att höra om allt det roliga som hänt. Stor kram!
Sminkningen må vara neutral men snygg är den i alla fall.

Bitte sa...

Grattis, vad härligt att du äntligen får flytta!

marinamake sa...

CC! Åh jag kommer att få det så mycket bekvämare med avstånden och så, så det är omöjligt att inte tycka att det är kul! Ska bli skönt att bo någonstans där vi inte bott tillsammans också, börja om från början liksom. Jag tror du gör rätt som bor kvar, kan väl inte vara så illa ändå?

Sminkan! Tack så mycket och tack så mycket ;-)!


Emma P!Jaa, det känns verkligen skönt, nu kan jag snart lägga hela den här historien bakom mig! Tack, jadå det är snyggt, om än inte riktigt jag!

Ninni! Åhh jaaa tack, känns superhärligt!

Fru Choklad! Japp, överlycklig just nu! Kan berätta lite mera saker sen i ett mail... tack tack!

SminkJante! Du anar inte hur skönt det ska bli!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...