11 januari 2010

Nubar - EarthSå klart kunde jag inte hålla mig från att beställa lite Nubarlack från Nailmail, förra månaden, eller var det förförra... nåja. Nåja, många läckra fanns det och det hade gott kunnat bli en ännu större beställning, men man får väl ta det lite lugnt kanske.

Har ni förresten kollat in den här månadens lack hos Nailmail? Jag och två andra bloggkollegor har fått den stora äran att vara med och välja ut månadens lack! Jag blev väldigt smickrad när jag blev tillfrågad... jag som knappt ens har några naglar, ha ha! Gå in och kolla om ni gillar våra val! Ska absolut bli kul att testa ett, iallfall för mig, nytt märke.
Men nu var det ju Nubar, detta är Earth. En i mitt tycke, totalt überläcker grön färg. Helt i min smak. Mycket blått i och skimrar urtjusigt!
Lättlackat och sitter bra, torkade blixtsnabbt. Så för alla gröna freaks, tveka inte!

6 kommentarer:

Bitte sa...

Grönt är skönt. Earth har jag inte med det är många fina ur Nubars gröna-kollektion.

Sminkan sa...

Visst är det fint! Jag gillar verkligen Earth!

Emma P sa...

Det är ett galet snyggt lack! Hela kollektionen är fantastisk, dock har jag inte kommit igenom alla lacken än, även om grönt är vackrast så vill jag ju variera mig:) Förstår att du inte kunde hålla dig från Nubar när Nailmail hade dem, de är ju så bra! jag beställde med, fast inte Going Green, dem hade jag redan...

Självklart har jag läst att du fick vara med och välja lack, en sån ära, och snygga lack har du valt också:)

Fru Choklad sa...

Jag har den också. Den är verkligen superläcker.

marinamake sa...

SminkJante! Ohh jaa! Jag var på vippen att köpa hela den gröna kollektionen, men så hejdade jag mig (för en gång skull ;-) )!

Sminkan! Den är skitsnygg!

Emma P! Har du hela den gröna kollektionen? Jag var på G som sagt, men hejdade mig!

Jaa du det var verkligen roligt att jag fick vara med och välja... en ära absolut :-)!

Fru Choklad! Japp, superläcker var ordet!

Emma P sa...

japp japp, jag köpte den i somras från nailshop. har inte ångrat det, de är supervackra och dessutom så fick man över och underlack på köpet och de är kanonbra!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...