01 december 2009

Suzy Ho Maker och Mystic Night

Inga långa utläggningar idag... måste lägga mig. Jag lider av akut sömnbrist känns det som och i morgonkväll ska jag ut med optikerbutiken och äta julbord, så jag måste försöka vara lite pigg om jag ska orka hålla mig vaken ;-)!




Primer: Eyefix från Face.
Highlight: den ljusa delen av Suzy Ho Maker från Too Faced.
Mitt på locket: den mörka delen av samma skugga.
Yttre vrån och upp över brynbenet: Mystic Night från EM.
Eyeliner: geleyeliner black från MUS.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: Pulse Perfection från Maybelline.
Under ögat: penna Purple från MUS med Mystic Night ovanpå.



Primer: Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Dream Satin Liquid från Maybelline.
Puder: från Face.
Rouge: Daft Pink från MAC.



Läppenna: Burnt Cherry från Artmatic.
Läppstift: nr 86 från Art Deco.


ååå jag räknar varenda sekund till min tid hos frissan, söndag klockan två! Hela mitt liv är en enda lång bad hairday just nu ;-)! Ni får stå ut tills på söndag, stackars er, att titta på mig, ha ha!
Nu blir det tystnad från mig tills på torsdag, som sagt, ute och käkar julbord i morgonkväll! Skål!
Sminka lugnt!

9 kommentarer:

Bitte sa...

Vilket fint rouge! Jag brukar inte lägga märke till rouge men detta ser jättefint ut, passar dig väldigt bra.

Hoppas du får en härlig kväll med julmat och kanske en liten snaps;)

Sanna sa...

snyggt! Hoppas du får det kanon:D

Emma P sa...

Läckert Marina! Har TMM med en mystic night-skugga? Ser fint ut...

lippstick sa...

hej marina tommy här du är lika fin som vanligt.undrar om du har facebook.

Fru Choklad sa...

Sobert och väldigt chict. Hoppas att du fick en kanonkväll. Det kan du behöva. Själv är jag mitt i de sista brinnande förberedelserna inför festen imorgon och jag har börjat bli fasen så nervös för mitt lilla framträdande också. Som vanligt ångrar jag grymt att jag ställt upp på att stå på scen att apa mig när det väl börjar bli dags.
Tack så jättemycket för megamejlet! Underbart. Svarar när denna festpers är över. Denna vecka har varje kväll gått åt till div festfix och genrep av showen så jag har knappt hunnit med familjen ens :( Nå imorgon är det dags och jag ska försöka se till att ha lite roligt också :)

marinamake sa...

SminkJante! Å tack, att du lade märke till det... jag brukar också vara dålig på att märka rouget i en sminkning. Den där är rosa med guldigt skimmer i, superfin! Näe du nån snaps blev det inte, det var ingen annan som tog och då kände jag mig för dum att föreslå det, jag är ju ny bland de här människorna. Det stod en korg med såna där miniflaskor på borden, men ingen tog, så då stod jag över med, trots att jag gillar att ta en snaps eller två till silen... det får väl bli en annan gång. Jag fick iallafall en par glas vin till maten så det var helt okej, jag är inte så förtjust i julöl och sånt, så vin var helt okej!

Sanna! Tack ska du ha, vi hade det supertrevligt!

Emma P! Tack snälla! Näe då det är jag som hade hjärnsläpp, det är ju EM, den jag fick av dig, har ändrat i bloggen nu. Tankeblunder ;-)!

Lippstick! Tack, snällt sagt! Jo jag är på FB, men inte så aktiv. Vem är du?


Fru Choklad! Tack! Jo, vi hade en väldigt trevlig kväll och jag fick träffa personal från två av de andra butikerna som han äger också (alltså han som äger Ekeröbutiken har typ 11 butiker, varav fem tror jag är franchaisade). Det var en väldigt mysig kväll! Ohh vad spännande att det är dags i morgon, jag ska verkligen tänka på dig och hålla tummarna! Jag är helt övertygad om att det kommer att bli braksuccé! Ingen panik med mailsvarande... ta hand om din familj och dig själv, och ha lattjolajban imorgonkväll, jag väntar på full rapport på bloggen ;-)! Lycka till! Kramen!!

lippstick sa...

hej marina kolla fb.kram

Sminkan sa...

En mer dämpad Marina, men vackert ändå. Klassiskt.

marinamake sa...

Sminkan! Tack! Tja, vissa dar känns det ju som om man måste "väga upp" skrikigheten som jag kör med annars kanske...

Wake Up, Bake Up, Make Up - Saints Angels Sinners x Funny Butter

Så, helgen har kommit och gått. Jag har inte mått bra, hängig, trött, allmänt under isen. Men idag kom mamma över och vi var ute en liten st...