23 juli 2009

Sminkkatastrof!



Nämen, va har hänt här då?! Gaahhh, jag vet inte vad jag gjorde, viftade till med händerna eller nåt, tappade greppet och plötsligt slog min lösa skugga utan lock volter ner i badkaret. Badkaret som jag dessutom använder som "förvaringsplats". Tjaa, för mycket grejor på för liten yta, så jag slänger ner saker i badkaret, tyck gärna att jag är knäpp :-).



Ahhh ni skulle sett hur det såg ut... bilderna är inte ens i närheten av visa upp katastrofen! OCH MIN FIIIINA SKUGGA! Jag svor en lååång ramsa. När jag böjde mig ner för att ta upp burken med skuggan var det till min förvåning ganska mycket kvar i burken, och jag kunde skrapa upp en del med en papperslapp och få tillbaka det i burken igen, men shit hur det såg ut i badrummet. Turkost pulver ÖVERALLT! Över mina necessärer, tvålen, badkaret, kläderna osv osv.. suck! Det var bara till att ta fram dammsugaren.




Så, av det som blev kvar gjorde jag detta. Hade haft lite dilemma vad jag skulle hitta på idag då. Jag hade nämligen en date på stan på eftermiddagen... jodå, nämligen med MetalBarbie! Min första bloggträff IRL, och en riktig MUA, shit, nu måsta man ju vara snygg liksom ! (Jag driver lite med mig själv...).

På mina naglar sitter nu ett turkost lack från China Glaze, så turkost it is!




Den här typen av sminkning och färg har ni ju sett på mig tusen gånger förut, så inget nytt under solen alltså.

Bas för skuggorna: Eyefix från Face.
Highlight: en av de ljusare turkosa från VLD svarta palett.
Inre vrån: också en av de ljusare turkosa från samma som ovan.
Mitt på locket: tja, resten av det som inte hamnade på golvet och i badkaret... Stav Star från Mist.
Yttre vrån och upp över brynbenet: m/s Lovely Linnea från MUS. En favvo...
Eyeliner , kajal och under ögat: penna Baltic från MUS. Under ögat har jag även pressat på Lovely Linnea ovanpå pennan.
Glittereyeliner: Drunk Dial från Too Faced.
Mascara: Lash Stiletto från Maybelline.




Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Mineral Loose Powder Foundation från Maybelline. Den här har jag fått och inte valt färgen på själv... den är för mörk för mig egentligen, men jag försöker köra den nu på sommaren när jag ändå har en aaanings gnutta färg i ansiktet, för sen kommer det att vara kört. Inte en favoritprodukt. Tycker den är för matt.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Shimmer Dynasti från MUS.




Jag glömde visst fota munnen i kalabaliken som uppstod när jag tappade skuggan, men det är penna från MUS, Icy Dream och Juicy Tubes (från Lancome, men det vet ni ju) Fancy Turquoise.

Jaa, sen så träffade jag alltså MetalBarbie (finns bildbevis på hennes blogg) på Söder. Vi skulle först och främst gå till Smink & Perukmakaren förstås när jag nu ändå var där... men med min vanliga otur så var det så klart semesterstängt där, story of my life! Då vandrade vi raskt vidare till MUS i stället, och jag kom ju inte hem tomhänt så klart. Bilder kommer senare.

Vi satt ner och tog oss en par glas vin/öl... och pratade smink (förstås) och en massa annat.Det var verkligen kul att träffas, få en männsika bakom bloggen om ni fattar. Supertrevligt!

Jag missade naturligtvis min buss på väg hem med två minuter och fick vänta en timme på nästa, man kan bli galen. Tja, jag hade inte ätit nån middag och klämt i mig en par glas vin, så det satt lite fint med McDonalds vid Brommaplan i väntan på bussen. Många kalorier blir det...

3 kommentarer:

Sminkan sa...

Tjusigt! Du är sommarfräsch och snygg!

Kerstin sa...

Snyggt! Usch vad jobbigt med skuggan =(

marinamake sa...

Sminkan! Tack för komplimangen!

Kerstin! Japp, det blev till att storstäda badrummet! Vilket i och för sig var behövligt...

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...