23 juli 2009

Dagens nagel - Turned Up Turqquoise från China Glaze



Detta är vad som sitter på mina naglar just nu, har bytt till mig den här med Sminkjante. Jag tycker det är en otroligt läcker färg, men jag vill inte kalla den turkos. När man väl har den på sig och håller den mot nåt som verkligen är turkost... (defenitionsfråga?) så tycker iallfall jag att den blir mintgrön, med dragning åt neon nästan. Cool hur som helst, mina tår och fingernaglar lyser lång väg!




Kunde ju inte låta bli att bli lite störd igår när jag träffade MetalBarbie på stan, och i mina ögon så skar sig färgen på naglarna med mitt linne (turkost) som jag hade på mig... men men, låtsas som det regnar och gå vidare ;-). Jaha och du matchar som vanligt, sa hon till mig... hmm, näe det matchar ju inte, usch tänkte jag!
Jobbiga problem har man!
Om ni orkar får ni browsa neråt lite... jag tror det här är mitt fjärde inlägg idag, typ.
Ska försöka lägga upp lite bilder på min shopping med MetalBarbie igår, men jag vet inte om det blir ikväll. Lyckades rycka åt mig både det ena och det andra! Först och främst ska jag packa en lite övernattningsväska, för i morgonkväll sak tant Marina ut på stan och röja! Som sagt... när katten är borta... nääärrå inte så allvarligt, men jag och allas vår tant Jenny (min bästaste kompis) ska till Restaurang Kungsholmen och äta lite, blir säkert lite bubbel vid nåt stadie också och sen vet man aldrig var vi hamnar. Hon bor ju mitt inne i smeten, så vi har krypavstånd hem!
Är ni ute på stan, och hittar någon med neongröna naglar i diket, så är det jag! (Jag bara skojar lite...;-)! ).
See you in a bit!

8 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Oh ja visst är det härligt! Jag har det också, men jag håller med dig. Inte sjutton är det så värst turkost! Men som sagt. Snyggt är det.

CC sa...

Jag tyckte iaf att du var matchande!

Ha det så kul o slå klackarna i taket ordentligt :)

Emma P sa...

Håller med, det är inte turkost, men definitivt fint. Som vanligt så får du mig att fnittra förtjust, ha en riktigt kul kväll på stan raring!

Bitte sa...

kul att du gillar lacket. Jag hoppas verkligen du inte trodde att det var turkost när du byte det med mig. Nu fick jag lite dåligt samvete....

schmut sa...

Oj, det där såg ut som en färg jag hade velat ha. Mer mint än turkos (kanske t.o.m oceangrönt?!) men kanske beror det lite på vad man själv har för hudfärg?

marinamake sa...

Fru Choklad! Japp, snyggt är det... oavsett vad färgen heter!

CC! Tack :-)! Jadå, jag slog klackarna i taket, gick och la mig fyra på morgonen...

Emma P! Hi hi, det är ju alltid kul om man kan roa någon ;-)! Jodå, jag hade en kul kväll, har skavsår överallt på mina fötter. Ingen bra idé att svinga sina lurviga i högklackade som man inte använt på ett bra tag...aj aj aj! Men kul hade vi!

Sminkjante! Ohh nej du ska inte ha dåligt samvete!! Jag tycker lacket är supersnyggt oavsett vad jag trodde det var för färg innan bytet, inga problem. Det är en favorit i samlingen, så det är absolut lugnt. Turkosa lack har jag ju en flod av ändå, så det här var bara roligt att det går mer åt gröna hållet tycker jag! Jag gillar ju grönt också.

Schmut! Hmm ja fast jag tror nog att det blir grönmintigt, eller oceangrönt vilket man vill, oavsett hudton. Den är helt självlysande oceanmintgrön, superläcker!

Emma sa...

Jag kommer definitivt titta in här fler gånger. Måste ju gå igenom dina tidigare inlägg också och se vad som finns där =)

marinamake sa...

Emma! Välkommen hit!

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...