19 juli 2009

Bilen fungerar!

Weeeiii, vi fick tillbaka våran bil igår!! Det tog bara sju veckor....:-( Nåja detta resulterade i att min man och barn drog till stugan i Bollnäs fortare än blixten. Vi har ju bara gått hemma och väntat, och halva vår semester har gått iväg på ingenting. Själv jobbar jag veckan som kommer, så jag får vackert hålla mig hemma. Det ska bli riktigt skönt med en hel vecka för sig själv. Tja ni vet, ingen som tjatar, grejorna står kvar där man ställde dem när man kommer hem osv.

Har inte sminkat mig mycket i helgen alls... igår ägnade jag mig åt att klippa två av våra häckar på vår uteplats. De är säkert åtminstone tre meter höga, så det är stege som gäller. Jag säger en sak idag; TRÄNINGSVÄRK! Mina axlar och armar har muskler jag inte visste att jag hade, ha ha!

Tja idag blev det en supersnabb slarvsminkning på hög nivå... eftersom minstingen fyller år på tisdag (7), och jag har inte hunnit fixa present, så blev det ju lite bråttom när de nu hastigt och lustigt skulle dra iväg idag. Jaa, jag missar hennes födelsedag. Tråkigt! Jag hann inte åka längre än till jobbet och fixa det (det är tur att man jobbar på en leksaksaffär ibland), för de ville ju ha bilen för att kunna åka så fort som möjligt. Tja, så sminket gick fort som attan, med resultat därefter. Meeen va gör de om hundra år!?





Som sagt inget som utlöser några Ohhhh:n och Ahhh:n... he he. Bara en snabb vardagssminkning som blev både fläckig och ojämn och jag har mascaraklet under ena ögat.
Hur som...
så är det Muffin från MUS som highlighter och min nyaste lila också från MUS, Silk heter den. Pennan under ögat är också från MUS, Violet Storm med Silk ovanpå. Mascaran är Define A Lash från Maybelline. Lite geleyeliner Black från MUS har jag också använt, men sen var det väl i princip klart... förutom basen och allt sånt annat, orkade inte ens fota. Munnen var omålad.
Tja så nu sitter jag här i min ensamhet, tror jag har suttit framför datorn i fyra timmar snart (hoppsan). Jag som gnäller på ungarna att dom sitter för mycket framför datorn och tvn, hrm. Jag har försökt fatta hur man får igång ett sånt där paypalkonto, eftersom jag vill shoppa en sån där Manlypalette från Ebay som alla människor utom jag verkar ha. Vet inte om jag fick till det, det skulle ta en tre fyra dar innan pengarna syns på kontot. Gör de inte det så har jag väl gjort bort mig, vad vet jag. Jag har även hittat en MAC skugga på ebay, Indian Ink, som jag suktar hett efter. Ända sedan Sminkan hade sin tutorialtävling och Purity använde så grymt snygga skuggor i sin tutoral så jag bara MÅSTE ha dem.
Nähä, hörrni... jag måste gå och göra mig en macka. Det är så skönt att sitta här och göra vad jag vill, så jag struntade blankt i att jag inte ätit någon middag, så nu suger det i tarmen vill jag lova. Te och en macka halvelva på kvällen, det blir min middag det. Sköönt!
Ha de, ha de!

2 kommentarer:

Emma P sa...

Äsch man behöver inte alltid ooah och aaha över sminket, det är snyggt och det är huvudsaken!

marinamake sa...

Emma P! Nä om man alltid skulle göra ohhh och aahhhsminkningar, då bli ju inte de någe spännande till slut, bättre att göra dem ibland så att man får det där ohhhna och aahhhna...;-)! Annars vore det ju tråkigt!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...