26 april 2009

Riser och Mauvement

Jag hade inte alls tänkt göra en brun sminkning idag... Men efter att ha stått rådvill och lite oinspirerad en lång stund, tog jag till slut en skugga från TMM som jag nog inte testat ännu. Den var brun.
Bas för skuggorna: Eye Fix från Face.
Highlighter: Vanilla Sky från TINte.
Inre vrån: Mauvement,pigment från MAC.
Yttre vrån och upp över brynbenet: Riser från TMM.
Under ögat: Penna Heaven från MUS med Midnight Platinum från TINte ovanpå.
Eyeliner: Midnight Platinum lagd med snedskuren pensel.
Kajal: gammal namnlös.
Mascara: XXL från Maybelline.Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Wonder finish makeup från Maybelline. Cameo.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: Rose Satin från Peggy Sage.Jag vet inte varför jag fick för mig att jag ville ha orange mun till detta, men det fick jag. Jag äger inte ett enda läppstift eller glans som går åt orangehållet så jag tog Microshadow Sunrise med Crystal lips Virgin ovanpå. Båda från MUS.

De va de hele...
Den här sminkningen satt på i en timme högst, sen åkte den av och jag gjorde en ny. Hade tänkt lägga ut den ikväll också, men nu är det så sent, får göra det i morgon istället! Måndag i morgon, ny vecka! Jag åker ensam med yngsta dottern upp till vår stuga i Bollnäs på onsdag efter jobbet. Där ska vi bara slappa och rå om varandra i flera dar. Kort jobbvecka med andra ord.
Sov gott alla!

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Tycker det var jättesnyggt! Du passade bra i färgerna och brunt är snyggt. Det ÄR det. Riktigt snyggt!

Fru Choklad sa...

Ah nu känner man sig lagom mör efter ett svettigt yogapass och en skön varm dusch! :) Har du testat yoga? Det är sååååå skönt.
Nå nu är det ju smink som ska avhandlas här så back to basic så att säga.
Måste hålla med Sminkan och säga att brunt ÄR fint. Tycker att det alltid blir väldigt stiligt och klassiskt och passar i alla sammanhang. Jag har det ofta på jobbet. Du klär bra i det också (som alla andra färger!) Va kul att du använde "sunrise" på läpparna! Det blev jättesnyggt. Det ska jag också testa någon dag eftersom jag också äger en "sunrise"

Karusell sa...

Åh, orange blev ju jättebra till resten av sminkningen. Nu måste du ju sporta orangea läppar oftare!

marinamake sa...

Sminkan! Den här typen av brunt kan jag också gilla, lite kallare brun... då är det riktigt snyggt!


Fru Choklad! Åh hur är det med dig, lever du?? Va skönt att du åtminstone tar dig tid till att sköta om dig. Yoga har jag aldrig testat... den enda form av motion jag ägnar mig åt, och det enda jag hittills hittat som jag gillar är att jogga, så det försöker jag iband. Motivationen är väl inte på topp för tillfället om man säger ;-)! Jaa, brunt är ju en väldigt bra jobbfärg, särskilt om man har din typ av yrke. Sobert och bra! Fast jag kanske hade fått dämpa ner munnen om jag suttit på ett kontor, he he! Å tack för komplimangen!

Karusell! Å tack snälla du! Jag får väl ta och införskaffa ett något mer oranget läppstift kanske, äger inte ett enda!

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...