01 februari 2009

Här kommer Centaur!

Åhhh, jag har hittat en till favorit bland TMM pigmenten! Jag visste nästan på förhand att det skulle bli så, för jag har sett färgen på andra här runtomkring alla bloggar och läst mycket positivt, så det var nästan givet.

Den är precis lika bra som Occult som jag testade igår. Superintensiv och fäster på direkten. Återstår bara att komma på roliga färgkombinationer. Den är kanske inte helt lätt att kombinera om man inte vill vara standare och köra med svart eller så. Hade kunnat tänka mig något som kakigrönaktigt eller nåt åt det hållet, men alla gröna jag äger är antingen för ljusa eller kalla teal-aktiga gröna, och det funkar säkert också om man vill vara wild and crazy, men idag ville jag att färgerna skulle flyta ihop ordentligt. Men, jag är inte ägare av en enda grön åt kakihållet. Några bra tips, ni alla??


Som highlighter ett MAC pigment som heter Silver Fog.
Centaur från TMM över hela rörliga delen av locket.
Riser också från TMM i globlinjen. Riser var lite för ljus, och ibland undrar jag om det inte fastnar bara för att du har en annan skugga under. Kanske hade den blivit mörkare direkt på huden med bara en bas under. Apropå det så har jag lagt en bas med MAC PP Painterly. Ja ja, det återstår att testa det då.

Eyeliner är Liner Express från Maybelline. Kajal som vanligt, tjatiga mig, Joe Blasco Ultramatte Black. Mascara the Colossal från Maybelline.

Jag lyckades skrapa fram fyra småburkar, typ såna man brukar få pigment i, här hemma och nu har jag rengjort dem och vartefter jag hittar favoriter bland TMM pigmenten så får de hamna i burkarna. Återstår alltså 16 burkar :-(... Centaur och Occult har med andra ord fått en varsin burk. Känns fasen så mycket bekvämare än de där nedrans påsarna.
Jag såg att man kunde beställa såna där burkar hos The Body Needs, men av någon konstig anledning fick man inte beställa mer än fyra burkar i taget, vilket gör att man kanske känner sig tvingad att även beställa några pigment, fastän man kanske inte har lust med det just då. Dumt! Frakten tyckte jag dessutom var rätt så dyr 7-8 dollar tror jag det var och eftersom burkarna kostade typ 0.25 dollar så kändes det lite mycket. Dessutom har jag hört att det inte är garanterat äkta MAC pigment hos The Body Needs, så jag känner mig lite tveksam att beställa därifrån.
De MAC pigment jag har kommer därifrån, men jag kan ju omöjligt säga om de är äkta eller inte. De varierar väldigt i kvalité.
Så, det var ytterligare ett test av TMM pigmenten, godkänt den här gången också! Bli nog en full size även av Centaur nästa gång jag beställer. Übercool färg enligt mig!
Nu har jag en plan att jag ska röja mina skåp i badrummet och försöka städa upp lite, har en förmåga att bara slänga in saker, och till slut ser jag inte skogen för alla träd, om ni fattar!
See you later!
Sminka lugnt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Använde faktiskt Centaur igår ihop med Big Apple från MAD, inte khaki men däremot grönt, jättegrönt. :D Himla fin sminkning och jag håller verkligen med om Centaur, det är en av mina favoriter också. :)

Sminkan sa...

Centaur är härlig! Jag håller fortfarande på kombinationen Centaur och Occult! Kom igen!! Kör på den!

marinamake sa...

Karusell! Big Apple känner jag inte till, men jag stod ju och höll i en annan grön, lite åt teal hållet... men det blev inte det idag. Testar säkert det nån annan dag!

Sminkan! Ja den är verkligen läcker och jag har inte förkastat din idé om Centaur och Occult! Hade bara så många förslag att välja på så det blev nåt annat idag. Men det kommer... jag lovar!

Bitte sa...

Supersnyggt. Håller Centaur är underbar.

marinamake sa...

Sminkjante! Ahh den är otrolig! Occult med för den delen!

The Laila 2 Palette - Blush Tribe

Dags att spela in veckans Throwback Thursday video. Den här veckan fick det bli en gammal palett från Blush Tribe. Blush Tribe existerar int...