21 januari 2009

Tema för dagen - Flodvåg

Rouaas temavecka - väderfenomen - rullar vidare. Efter att ha kollat runt på era flodvågor nu på kvällskvisten... så måste jag ju säga; ni är suveräna! Så många otroliga sminkningar. Jag känner mig blek i jämförelse... Min flodvåg är en typisk "marinamake", inget extraordinärt på nåt vis, med utsvävningar och så, bara typisk mig. Eftersom jag sminkar mig på morgonen innan jobbet, måste jag ju kunna gå dit utan att bli uttittad om ni förstår vad jag menar ;-). Så jag nöjde mig med att försöka hitta de rätta färgerna, och inte fantisera till det så mycket. På kvällen orkar/hinner jag inte öva fantasi, det får jag göra på helgen.

Såå här kommer min tolkning:

av flodvågen...




(bild lånad från Rouaa)




Det blev lite för små skillnader mellan färgerna för att jag ska känna mig helt nöjd, men annars tycker jag att färgskalan är rätt så lik inspirationsbilden. Kunde haft någon mörkare nyans...


Highlighter är Reflets Verts från Peggy Sage. Inre vrån är cybershadow Gecco, mitt på locket cybershadow Breeze, i yttre vrån microshadow Jade, ovan globlinjen cybershadow Metallic Wave alla fyra från MUS.


Eyeliner är Noubas Rainboweyeliner nr 17. Kajal är min gamla penna från Avon. Under ögat har jag dragit en penna från IsaDora 67 Royal Blue.










Läppenna nr 67 från Nouba och läppstift Profound från Face.










I morgon ska jag ut och göra ett sminkjobb på eftermiddagen, vanligt jobb på förmiddagen. Kommer nog hem ganska sent, så vi får se om det blir någon temasminkning i morgon. Nu ska jag browsa runt och kolla in alla era flodvågor!

Ha en skön kväll!




7 kommentarer:

Anonym sa...

vad snygg du är!

Anonym sa...

Kanonfint...du är het i blått ;)

Sminkan sa...

verkligen snyggt! Man måste ju inte "go crazy" bara för att några gör det. skulle jag sminka mig för jobbet lovar jag dig att det inte blev vågskum i ögonbrynen...
Jag har varit osminkad på jobbet så jag har kunnat leva ut på kvällarna!
Dina "standardsminkningar" håller hög klass och är väldigt snygga. De klär dig. Färgerna var perfekta!

Fru Choklad sa...

Vilka vackra färger. Alla färger bildar en fin harmoni som verkligen för tankarna till havet. Du har gjort det igen ;)

Anonym sa...

Väldigt vacker flodvåg! Du har tolkat färgerna suveränt bra tycker jag!

marinamake sa...

Rouaa! Tack snälla du!

Inthemake! he he tack *rodnar*!

Sminkan! Tack va snäll du är... att du går osminkad på jobbet för att göra kuliga saker hemma på kvällen...! Där är min gräns nådd, går absolut inte osminkad till jobbet under några omständigheter. Men då orkar jag inte alltid heller sminka av mig och börja från början på kvällen. Därav ständiga "standardsminkningar".

Fru Choklad! Tack o tack!

Emma P! Tack!

Badbomben sa...

Min favoritbland alla fina tolkningar! Hottis!

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...