28 januari 2009

Mera TMM

Här kommer en blixtsnabb en, är dödstrött, har varit ute ikväll och hållit en liten minikurs i sminkning för en mamma och hennes två döttrar. Okej, mamman var samma årgång som jag, döttrarna i tjugofemårsåldern kanske... barnbarnen sprang omkring. Själv har jag fullt sjå med en 11½, 10, och 6½ åring... hmmmm var det jag som var sen eller hon som var tidig?? Man får sig en tankeställare, snacka om att vara i olika faser fast vi var exakt lika gamla. Ja ja...

Hur som helst, det blev en trevlig kväll och jag tjänade en liten peng till mitt lilla företag, sånt är ju alltid trevligt.

Min man har åkt iväg till Vemdalen idag (ligger i Härjedalen, inte långt från där jag är uppvuxen) för att åka lite snowbord med grabbarna grus. Vi får se om han klarar det utan att bryta nåt, som sagt man är ju inte tjugo längre och han har inte stått på brädan på åtskilliga år. Det här innebär att jag är ensam hemma med barnen tom söndag, så vi får rå om varandra lite själva. På fredag kommer min kompis J och då blir det middag, vino och mycket babbel i ett dygn. Jag åker nog på att ta fram penslarna också på lördan ;-). Min mamma fick den stora äran att vara barnvakt ikväll när jag sminkade. Tack mamma!

Har bara knäppt två foton, hade inte tänkt göra det alls. Men jag kunde inte låta bli att visa ytterligare några av mina TMM pigment som jag använt idag. Idag kändes det bättre än igår, dessa var lite mer intensiva och färgstarka, så som jag vill ha det. Möjligen att den mörka blå kunde varit lite mer drag i. Men men, man kan inte få allt! Det var rätt okej ändå.


Highlighter Pearl, i inre vrån (som knappt syns, har morfat bort sig under dagens lopp...) Newt, mitt på locket Sucker och i yttre vrån Phenomenon.
Blå gel eyeliner från Smashbox, och min hundra år gamla namnlösa kajal från Avon. Mascara från Maybelline, kommer inte ihåg vilken av dom jag använt idag.
Lite sliten sminking, fotade nu sent på kvällen när jag kommit hem, fick bättra på lite för det såg lite trött och slitet ut. Har flängt och farit hela dan så det är väl okej ändå antar jag.
Upptäckte också att ett av pigmenten som jag fått var felaktigt. Hade beställt en som hette March tror jag det var, den har jag inte fått. Istället hade jag en som heter Anchor... den har jag inte beställt. Det gör inget, för jag har ju bara beställt en bunt på måfå, för att testa. Var ju första gången för mig som sagt.
Nähä, nu tröttnar ni nog på allt mitt ordbajsande och inga bilder, dags att nanna kudden känner jag.
Vi synes imorgon!
Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va fiint, men va annorlunda Sucker såg ut på dig...:\ galet att det ska bli sån skillnad;)

http://www.inthemake.se/2008/october/holly-sucker.html

Sminkan sa...

Var ju inte så tokigt.Hoppas du fått med några riktiga höjdare bland pigmenten.

marinamake sa...

Inthemake! Så den är annorlunda på dig tycker du? Skumt! Kanske kan bero på ens egen hudton eller nåt, underlag osv. Vad vet jag...;-)

Sminkan! Åhh en och annan höjdare finns säkert där bland påsarna!

The Grimoire Palette - VE Cosmetics

Ordar inte så mycket ikväll, det är sent och jag är trött, behöver lägga mig. Hur som helst så har jag använt en palett från VE Cosmetics. T...