Sista temadagen - brunt

Jaa ni, kära nån... idag BÖRJADE jag min julshopping... suck! Det är samma visa varje år, och jag lär mig aldrig. Vi sitter alltid här hemma i panik och försöker tänka ut vad vi ska ge i julklapp till våra barn, i tron att vi bara ska åka ut och grabba det vi ska ha. Men sånt funkar ju aldrig... för är man ute i sista sekunden, då är allt slutsålt i butikerna. Men det lyckas jag förtränga år för år! Så nu har jag och min äldsta dotter sprungit benen av oss för att få tag i de första klapparna... fortsättning följer.

Och så sminket då, sista dagen i temaveckan och brunt står på schemat. Lite tråkigt känns det att det är sista dagen... det har varit roligt att ha en given färg, och att få använda fantasin utifrån det.

Jag hade tänkt göra något brunt i kombination med blått, men så slant jag in hos Sminkan, och då hade hon redan hunnit före med samma tanke. Alltså fick jag omgruppera ;-) . Jag bytte helt sonika ut det blå mot lila.


Highlighter är Muffin, det lila är Cooler (en skugga som inte finns längre) och den bruna är Cookie. Samtliga från MUS. Den lila är späckad med guldskimmer, superläcker, men det syns förstås inte på bild. Svårt att få det att fastna överhuvudtaget. I inre nedre vrån lade jag lite grön skugga, paradise (mus), för att bryta av lite. Den ser bara ljus ut på bilden.


Orkade inte reparera munnen efter besök hos McDonalds osv, var det inte mycket kvar. Men jag har haft ett lila läppglans.
Och jag måste berätta , mascaran kommer från Lumene, samma som jag använde igår, Bluberry någonting. Kommer inte ihåg vad den heter. Men den är verkligen en positiv överaskning. Andra dagen idag som jag använder den. Det blir långa separerade fransar i ett drag (något för dig kanske, Sminkan?) Lätt att bygga på om man vill stå och fixa en stund, utan att det klumpar sig.
Det var nämligen så att jag fick en liten goodiebag från Lumene i fredags när vi hade avslutning inför jullovet i sminkskolan. Makeupstudion har ett samarbete med Lumene, det är deras hudvård och mascaror bland annat vi får i skolväskorna som ingår i kursen.
Så vi fick alla en lite necesär med en dagkräm, mascaran och en faceprimer. Trevligt!
Jag hann även shoppa lite idag (så klart...;-) ) när jag flängde runt och letade julklappar. Make Up Store naturligtvis... vad annars när det gäller mig?? Slog äntligen till på eyedust Misteltoe, den har jag kikat på länge. Men även eyedust Vampyre och glitter Virgio, nåt för nyårsafton kanske!
Tja, det var slutet på min temavecka... har inte hunnit med alla dagarna, men de flesta ändå! Det har varit roligt!
Ha det gott alla!
Sminka lugnt!

Kommentarer

Anonym sa…
Jag shoppade mina julklappar i november:) mohahah
marinamake sa…
Malin! aaarrrgghhh, vill inte höra! ;-)

Sminkan! Tack snälla du!

Populära inlägg i den här bloggen

Salig soppa

The Escape Pod Palette - Kaleidos Makeup

The Worldie Palette - P. Louise