29 december 2008

Mera grönt!

Go eftermiddag alla! Jaha, tillbaka till jobbet idag... kändes lite hårt när klockan ringde imorse :-( , resten av familjen fick ligga kvar i sina sängar och jag måste gå upp... buhh huu. Bara skoja lite, det gick väl bra, får skylla mig själv som aldrig kan fli mig i säng i tid (fli=lägga, häva,skynda ska uttalas med tjock L = härjedalska/norrländska)...



Jag fortsatte på min grön/blåa skala idag, eftersom mina gröna naglar sitter kvar... alltså jag menar färgen är kvar, naglarna har inte trillat loss... ha ha.








Jag hade egentligen tänkt att det skulle bli lite klarare, riktigt havsaktiga färger ni vet, medelhavet osv... men de här vart nog lite mörka för det, så det blev en svensk insjö instället ;-) inte fullt lika klar om ni förstår. Det vart helt OK, bara inte vad jag såg framför mig i mitt huvud när jag tänkte ut detta. Men men, nån annan gång kanske.




Den här blåa ser inte så klar ut i verkligheten, utan flyter mer ihop med det gröna...

Hur som, jag har använt:
Som bas idag igen... den med långa namnet från Maybelline, samma som igår...
Som highlight under brynen min nya från Viva la Diva, den ljusblå med roll-on kula, hittar inget namn på den.
I inre vrån och en bit in på rörliga delen av locket från MUS Microshadow Deep Blue.
I yttre från och upp över globen Eyedust Mistletoe.
Under ögat penna från MUS Duchesse med lite Mistletoe över och Deep Blue i inre vrån.
Vit kajal, Snowflake från MUS.
Eyeliner är från IsaDora Fine Line Eye Stylo Carbon Black.
Mascara från Lumene Blueberry Volume Mascara.


Snabb mun med lite gloss bara. Läppenna Candy över hela munnen och Starlips Marbella från MUS.


Jaa, så var det idag... inga större åthävor...(härjedalska igen...).
Men imorgon dååå, åhh DÅ ska lilla jag ta mig till Söders höjder här i Estockholmo och där ska jag leta reda på Smink och Perukmakaren! Det ska bli så spännande! Har hört mycket talas om detta ställe, både här på bloggarna och när jag gick min utbildning pratades mycket om det stället. Jag är nyfiken så jag kan dö. Fick en liten glimt tidigare i höstas när jag var på Beautymässan, för dom fanns där med en monter och jag vart eld och lågor bara av det lilla. Kommer säkert att shoppa någonting, så fortsättning följer...
Ha det gott så länge!

14 kommentarer:

Fru Choklad sa...

Åh idag är du som ett hav med mörka moln som drar in. Så vackert och dramatiskt!
Smink och perukmakaren är ett ställe där du garanterat kommer att göra av med pengar hi hi. Det är nog omöjligt att låta bli. (Då är du inte så jättelångt från mig då. Bor i krokarna.) Jag ska nog ta en sväng förbi där själv nu när du säger det! Det var länge sedan jag var där.

marinamake sa...

Fru Choklad! Å, välkommen tillbaka efter juluppehåll, trevligt att ha dig här igen! Jaa, åska var nog mer grejjen idag tror jag, snarare än medelhav, ha ha! Fick lite kontanter i julklapp av min arbetsgivare, så jag kan säkert bränna en och annan hundring där. Intresserad av en liten date på nämnda ställe kanske??

Fru Choklad sa...

Det skulle vara jättekul, men imorgon efter frukost så bär det iväg till Norrköping för nyårsfirande, men jag är tillbaka i Estockholmo den 2a januari igen så om du av någon anledning inte kommer iväg imorgon så vore det kul att ta en shoppingtur ihop. PS jag är väldigt duktig på att fika också :)

Anonym sa...

Åh du kommer att älska den butiken :) de har så mkt som inte säljs någon annanstans här.. happy shopping ;)

svar: kul att du gillar min blogg :) Nja ingen karriär, det blir lite strögrejer här o där. Vilken utbildning gick du?

marinamake sa...

Fru Choklad! Å va trevligt för dig, hoppas ni får en superkul nyårsafton. Tråkigare för mig ;-), men det går säkert fler tåg. Då har jag ju ytterligare en anledning att ta mig till Söder! Och du, fika är min bästa gren!

CC! Åh det ska bli superkul, kommer att finkamma stället! Jag gick min utbildning hos MakeupStudion här i Sthlm, är tillbaka där nu och ska bli lärare där. Det är superkul! Var gick du?

Marie sa...

Jättesnyggt! Du rockar klara matta färger tillsammans med skimrande mörka, jag tycker det är svårt att få ihop det själv. Ha det fint!

marinamake sa...

Marie! Tack snälla! Ha de!

Anonym sa...

svar: Jag gick IMC, fast för ca 10 år sedan, har gjort annat emellan o nu tagit upp det igen :)
Coolt att bli lärare! Känner du Tallee kanske? Hon gick där i våras, är också runt vår ålder...

CrazyNails sa...

Mycket snyggt! Hur blev det med shoppingen?

Anonym sa...

Det blev otroligt snyggt, även om färgerna inte blev exakt som du hade tänkt dig från början... grönt och blått är suveräna färger båda två!

smink och perukmakarna låter underbart, måste erkänna att jag är lite avis, det verkar vara en toppenkul affär!

Sminkan sa...

Du kommer älska Smink och Perukmakaren! Min favoritaffär! ;D

Anonym sa...

Kan du inte visa steg för steg hur du lägger dn makeup?? :) kram

marinamake sa...

CC! Näe känner inte Tallee, men jag undrar om jag inte hört hennes namn nämnas... känns bekant. Ingen jag känner hur som helst. Tio år sen.. wow! Du måste ha gått när skolan var nästa nystartad? Önskar jag hade lite längre erfarenhet också! Det ska verkligen bli kul att få jobba lite som lärare! Hoppas bara jag blir en bra sådan ;-)

Emma P! Jag det tyckte jag oxå att affären verkar vara... tyvärr vart det ju platt fall idag, det var ju stängt!

Sminkan! Jag tror dig! Nu har jag ju iallafall fått kika in genom fönstret... jag måste absolut ta mig tillbaka!

Jenny! Ska se om jag hinner få till en tutorial nån dag. Kram på dig med!

marinamake sa...

CrazyNails! men förlåt.. glömde svara dig! Joo du, som du nog sett så blev det ingen shopping, iallafall inte hos Smink och Perukmakaren. Och det var ju det som var själva målet för dagen... men men, jag tröstshoppade annat i stället. Den som väntar på nåt gott!

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...