22 september 2021

The Rebel Greys - Juvia's Place

En total kaosmorgon hade jag i morse. Skulle sätta mig ner och sminka mig i källaren som jag gör varje morgon, efter att ha varit uppe på övervåningen och klätt på mig och fixat lite på toa osv. Kommer ner och det har gått in propp. Det är lite kallt i källaren, vi har inte satt på värmen ännu i huset och luftvärmepumpen som vi har i hallen uppe når liksom inte ner i källaren för att värma där med. Så jag har en extra radiator med fläkt som jag drar igång ibland när jag känner att det blir för ruggigt. Satte på den en liten stund när jag var däruppe så att den kunde värma lite tills jag skulle ner igen.  Tja så när jag kom ner hade proppen gått. Så jag satte igång och leta vilken det var som hade gått... proppskåpet är precis bredvid där jag brukar sitta. Hittade ingen som hade gått. Sprang ut och kollade i elskåpet som sitter på garageväggen... ingen hade gått där heller. Jag sprang ut tre gånger till och med, bara för att försäkra mig... Blev galen, jag ser ingenting om jag inte kan ha lysröret tänt ovanför mitt skrivbord. Fick springa in på toan vi har i källaren, där lyset fortfarande funkade, men är inte så bra... man ser inte ordentligt, men bättre än inget lyse alls. Springer fram och tillbaka föra att hämta grejor, lite lagom irriterad, det är ju inte första gången det här händer om man säger så. Till slut så slog det mig att jag har en skarvdosa under mitt skrivbord där ju faktiskt radiatorn var ansluten till. Den har en sån där röd säkringsknapp, återställningsknapp, typ överhettningsskydd vad det nu heter på sig, tryckte på den och voila... så kom lyset tillbaka. Fy fanken vad irriterad jag hann bli. Det försvann i väg säkert 45 min av min tid på morgonen. Inte bra. Det här händer ju inte på våren och sommaren för det är varmt och jag behöver inte ha extra elementet igång. Så jag hade ju liksom glömt den där knappen. 

Så lite lagom småstressad slängde jag ihop en enkel sminkning, hade kommit ungefär halvvägs när jag fick igång lyset... så tja, det blev väl sisådär.

I alla fulla fall så är det en av mina fyra minipaletter från Juvias som det var dags att testa, har ju använd de andra fyra, bara den grå kvar att testa. 



The Rebel Greys - Juvia's Place






Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Har använt alla fyra skuggorna i paletten, inga namn på skuggorna.
I yttre vrån: Carbon från MAC. Har också använt den mörkaste grå i paletten, men tyckte inte den var tillräckligt mörk, så alltså... lite Carbon också.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från Make Up Store.
Mascara: Strength & Length från bareMinerals.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Fantastick Garnet från LH Cosmetics.



Primer: Keep Me Matt från Catrice.
Bas: HD Liquid Coverage Foundation 030 Sand Beige från Catrice.
Puder: Loose Powder Shaker Porcealin från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: Baked Blusher Glam Chic från Kicks. (egentligen ett rouge, men så ljus och skimrig att jag använder den som highlight).
Blush: Sin från Nars.
Setting Spray: Face Mist från Make Up Store.



 Annars så blev det väl en bra dag till slut... när jag lugnat ner mig över propphysterin på morgonen. Lagom mycket på jobbet och jag har faktiskt varit till gymmet igen efter jobbet. Så lite lagom mör i kroppen ska jag nu krypa till kojs!

Natti!

Inga kommentarer:

Saints Angels Sinners

I går dök det äntligen upp ett paket som jag väntat på i över en månad. Jag vet inte vad tullen håller på med... Men hur som helst så är det...