25 januari 2021

Kaleidos i massor

Någon gång i höstas, september tror jag att det var, kom Kaleidos ut med en ny kollektion, som jag inte kommer ihåg vad den hette. Jag köpte inte hela kollektionen, men de båda ögonskuggspaletterna, en contourpalette och en blushpalett. Den ena ögonskuggspaletten använde jag ju på direkten, går i lila färger så det kunde jag ju så klart inte låta bli. Men den andra... tja den har blivit liggandes, den är ju neutral. Har tagit fram den flera gånger och tittat i den, men lagt tillbaka den igen. Totalt oinspirerande. Trots att den innehåller två superfina skimmer. 

Idag har jag varit ledig men inte mått bra alls. Har känt mig konstig i huvudet och så extremt trött. Ni vet hur det känns när man är lite åksjuk... på nåt vis. Lite yrslig och allmänt.... inge bra. Det var på vippen att jag inte gjorde någon sminkning för att jag mådde så dåligt. Men så tänkte jag att om jag ska testa en neutral och en "inte mina färger" palett så var det väl en dag som denna när jag kände mig helt ur gängorna. 

När jag var färdig med sminkningen så var jag väldigt positivt överraskad hur mycket jag gillade looken, blev så fin om jag får säga det själv. Jag var dock tvungen att blanda in en svart att djupa ner det lite i yttre vrån med, för den mörkaste i Sashimi paletten är inte tillräckligt mörk. 


Sashimi City och Sci-Fi Green. Den sistnämnda hör alltså inte till kollektionen, den kom ut långt tidigare.






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay.
Samtliga skuggor från Kaleidos Makeup's Futurism VII: Sashimi City Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Gourmet.
I globlinjen: Salmon Skyline samt Promenade.
Yttre vrån: Soy Sauce.
Över rörliga delen av ögonlocket: Pink Ginger.
Undre ögonlocket mot inre vrån: Penthouse.
I yttre vrån: även en dutt av Darkside (svart) från Kaleidos Makeup's Futurism I: Sci-Fi Green Palette.
Highlight i inre vrån: Space Age Highlighter Ray Raider (första versionen) från Kaleidos Makeup.
Mascara: the Colossal från Maybelline.
Bryn: Brow Definer 2 från Hello Dame London.




Swag från bareMinerals.



Primer: Pore & Fine Line Filler från Sephora.
Bas: Moisturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f  Cosmetics.
Puder: egen blandning.
Contouring: Charisma Contour Palette Cool and Light från Kaleidos Makeup.
 Bronzer: Mega Glow Bronzer Light Sun från Wet n Wild.
Highlight: Space Age Highlighter Ray Raider (första versionen) från Kaleidos Makeup.
Blush: Lo-Fi Rose Duo Blusher från Kaleidos Makeup.




 

Nya glajjor har jag skaffat också. Har haft dem två, tre veckor. Jag har ju abonnemang hos Synsam (så klart, jag jobbar ju där) så jag hyr dessa ihop med alla mina övriga glasögon så klart, har ju en hel hög. Hade tidigare ett par tunna som dessa, men pilotmodell, som jag tröttnat på, så jag bytte ut dem mot de här. Alla mina andra par är kraftiga plast med mycket material och färg och det känns skönt och ha ett par som är mera diskreta, passar bättre när jag är osminkad och när jag är ute i trädgården eller motionerar tex. 

Jag lyckades ju faktiskt göra ytterligare en sminkning efter den här... jag som sa att jag mådde dåligt he he. Men jag torkade faktiskt bara av ögonen, resten fick vara kvar och gjorde en till look. Den kommer upp alldeles strax.

Sminka lugnt!

Inga kommentarer:

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...