03 juni 2020

Colourpop Cosmetics - Blue Moon Palette

Detta är gårdagens smink. Idag har jag inte orkat bry mig. Har haft en sån där otrolig tröttsvacka idag igen. Har ju haft en ledig dag idag och solen sken, så jag ville så klart vara ute i trädgården och fixa. Men, inga krafter... har mest gått omkring och småpetat lite här och där. Sååå trött i kroppen. Ingen bra dag. Det slutade med att vi beställde en sallad från pizzeran nu på kvällen, orkade inte laga mat. De är alltid gubben som står för matlagningen i det här huset, men det blev sent så så fick det bli. 







Bas för skuggorna: Shadow Insurance från Too Faced.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor från Colourpop's Blue Moon Palette.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Da Ba Dee.
Yttre vrån och in i globlinjen: Clued In.
Över rörliga delen av ögonlocke: Billie Jean.
Highlight i inre vrån: Lumi.
Under ögat: penna Atria Flash från Linda Hallberg Cosmetics med Clued In ovanpå.
Eyeliner: Aqua Liner nr 18 från Make Up For Ever.
Mascara: Lash Princess Volume Mascara från Essence.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Amore Mattallics Lip Cream Mattely In Love från Milani.



Primer: Pore & Fine Line Filer från Sephora.
Bas: Born This Way Foundation Pearl från Too Faced.
Puder: HD Baking & Setting Loose Powder Warm Ivory från Catrice.
Bronzer: Omega Bronze 104 Tan!Tastic från Marc Jacobs.
 Highlight: Infinity Highlighter från Linda Hallberg Cosmetics.
Blush: Powder Blush Full Of Joy från MAC.
Facemist: Face Mist från Make Up Store.




Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Jättefint! Och läppfärgen med!

Ja nu är studenten över, och det gick bra. Hon var nöjd och det är det viktigaste. Och det blev fler än fyra! Ett tag var vi sammanlagt 15 pers. Min äldre kusin (86!) kom först av alla innan jag sagt att tiden skulle börja, för hon ville klart inte vara här med mycket folk. Detta hade vi bestämt innan. Glad hon ville komma!
Jag höll ju på att baka och ha mig innan, och det var ju roligt att kakorna blev bra iaf. Lille Hugo nyss fyllda nio ville ha receptet på kolakakorna, så gulligt! Annars blev pastasalladen tråkig och torr, pajerna vattniga (men goda tack o lov) och bröden platta. Dessutom när jag gjorde bröden på morgonen hade jag för små skålar, så det jäste över och rann ner på bordet. (Lös deg) men det smakade bra ändå. Annie pratade konstant hela tiden 🤣 så hon märkte inte att pastasalladen var tråkig. Min syster ville ha receptet på morotskakan (hade det som tårta) och det känns kul att det är uppskattat! Egentligen är vi kusiner, men vi har vuxit upp nära varandra och alltid sett oss som systrar. Jag är en dag äldre än henne.

Jag höll ju på in i det sista så det blev stressigt när jag skulle fixa till mig. Ser på film/bilder efter att håret såg hemskt ut från sidan och bakifrån. Sminket ser man ju inte på Insta bilden, men jag har en lila dutt i yttre ögonvrån. Lila nagellack och lite lila i hårgrejen. Annars var jag svart och vit.

Ja, så nu är det jobb på måndag...ångest. Läkartid dessutom på måndag så måste passa den tiden. Får passa på att vila ordentligt nu i helgen!

Ha det gott och var rädda om er! Kram

marinamake sa...

Jag såg bilderna på Insta, vad roligt att det blev lyckat... men vännen, jag är helt säker på att alla bakverk osv var helt ok! Men jag fick mig ett gott skratt hur du beskrev att lilla killen ville ha receptet på kolakakorna, pastasalladen torr, brödet platt och pajerna vattniga... jag här helt säker på att allt smakade bra och att det nog var helt ok alltihopa. Vilken gullig liten kille som ville ha receptet! Och vad kul att din äldre kusin vågade sig på att komma i dessa tider, man behöver ha folk omkring sig, åtminstone ibland!

Vad mysigt att du och din kusin betraktar er som systrar! Jag har alltid önskat att jag haft en syster... men det har jag inte, har två yngre bröder. En som är två och ett halvt år yngre och en som är tolv år yngre. Tyvärr har jag inte mycket kontakt med min yngsta bror, men mer med den andra. Han bor inte långt härifrån. Jag gillar så klart mina bröder, men en syster hade suttit fint! Glad ändå att er dotter var nöjd med studenten... med tanke på hur det är hade det ju kunnat bli riktigt tråkigt, skönt att det blev så bra!

Såg en glimt av ditt nagellack på Insta-bilderna, ser ut som en fin färg. Du var säkert fin resten med... såg fint ut på insta!

Åh vad jobbigt att gå till jobbet på måndag! Förstår att du har ångest. Du har varit borta länge, så jag förstår att det känns jobbigt. Du kanske har semester snart?? Hoppas det går bra hos läkaren! Själv har jag jobbarhelg. Inte roligt.

Jag har funderat på en sak... här på bloggen kan ju i princip vem som helst läsa vad vi skriver här, ganska privat ibland. Vi kanske borde maila istället? Vad tycker du? Har du en mailadress?

Ha det nu så gott och ta hand om dig i helgen. Pepp till dig!

Kram till dig!

Lotta L sa...

Jag har funderat på det också!
lotta@tapion.se

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...