14 januari 2020

Make Up Geek x Manny Mua Palette

Mitt smink från igår. En dag som inte slutade så bra. Jag har fått tillbaka smärtan i axeln, fast den här gången är det höger axel. När jag ramlade så hade jag ju sån fruktansvärd smärta i vänster axel att jag trodde nåt var brutet och for in till akuten. Det var det ju inte. Fine. Allt har blivit bättre och jag har ju jobbat ett tag. Doktorn sa åt mig att röra på armen, för det är inte bra att hålla den stilla, då kan det förvärras. Så i söndags var jag och gubben ute och tog en stavgång, det gjorde vi även när jag var sjukskriven för som sagt, jag skulle ju röra på mig. Jag kände att det sved lite i höger axeln och ljumsken. Tänkte inte mer på det, för det gör det ibland när jag springer på somrarna.

Vaknade på måndag morgon och kunde knappt gå för att det gjorde ont i ljumsken och axeln var stel och gjorde ont som fasen. Nåja, jag gjorde mig i ordning och for till jobbet. Ljumsken blev lite bättre under dagen, men axeln.... fy fasen, vart efter timmarna gick fick jag mer och mer ont. Gick hem en halvtimme för tidigt och visste inte hur jag skulle stå ut på tågresan hem. Min yngsta råkade komma samtidigt och tur var väl det för när jag skulle köra från stationen och hem kunde jag inte växla bilen. Hon fick växla åt mig. Kunde inte köra in bilen i garaget för jag klarade inte av att vrida ratten tillräckligt klev ur bilen och bröt ihop och började grina.

Tog en dusch och gubben fick torka mig för det kunde jag inte och sedan åt jag lite och ville sitta en stund i soffan, men jääädrans hade sån värk att jag inte kunde sitta still men jag kan inte röra mig heller för det gör också ont. Till slut kände jag svimningskänslorna komma, mådde illa så jag gick och lade mig, med strumpor, mysbrallor och tshirt fortfarande på. Hade inte ens borstat tänderna. Så låg jag hela natten med frossa och smärta så jag visste inte hur jag skulle ligga. Precis som för nån vecka sedan när det var andra axeln. 

Slumrade av och till under natten men sov skitdåligt. Idag har det inte varit så mycket värk, men jag kan överhuvudtaget inte röra armen pga smärtan. Har ledig dag i morgon onsdag så vi får väl se hur det går efter det.

Hur som helst så blev det en sminkning på morgonen innan jag drog iväg. Jag såg ett YT klipp med en kvinna som letade fram lite av sina gamla grejor och hon gjorde en sminkning med den här gamla paletten från Make Up Geek/Manny Mua. Eftersom jag också har den blev jag lite inspirerad att ta fram den.






Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay.
Under brynet: Grädde från Färg.
Samtliga övriga skuggor från Make Up Geek Manny Mua Palette
Längs brynbenet ovan globlinjen: Cosmopolitan.
I globlinjen: Mars.
Inre halvan av ögonlocket: Aphrodite.
Yttre vrån: Insomnia.
Highlight i inre vrån samt under bynets högsta punkt: Space Age Highlighter Ray Rider från Kaleidos Makeup.
Eyeliner: Master Graphic från Maybelline.
Mascara: Mega Plush Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Läppglans: Led lipgloss Gritty från Make Up Store.



Primer: Photo Finish Foundation Primer från Smashbox.
Bas: HD Liquid Coverage Foundation 030 Sand Beige från Catrice Cosmetics.
Puder: Loose Setting Powder 03 Fair från IsaDora.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlighter: Space Age Highlighter Ray Raider från Kaleidos Makeup.
Blush: Blush on Bubble nr 51 från Nouba.



Inga kommentarer:

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...