31 december 2019

Nyårsaftonsglitter!

Jag lyckades inte fånga det här glittret på bild riktigt. Glitter är ju alltid svårt att fota. Men över ögonlocket är jag glittrig som attan och har använt samm glitter över tinningarna och ner över kindbenen. 

Har även sprayat håret med sånt där glitterspray, så jag är glittrig som attan. För övrigt sitter jag här på nyårsafton i mysbrallorna och en slappetshirt. Ha ha. Man måste ju slappa med stil.






Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D samt glitter glue från Too Faced.
Under brynet: Grädde från Färg.
Längs brynbenet, i globlinjen samt i yttre vrån: skuggor från IsaDoras Eye Color Wonder Bar 02 Smokey Eyes.
Över rörliga delen av ögonlocket: Unfazed från MAC's Pretty Punk Palette samt glitter Micro från Make Up Store.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Mega Plush Volume Express från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Glitter liner: längs vingen samt i yterkant av brynen Glitter Liner 10 Silver Sparkles från IsaDora.




Läppstift: Devil matt från Make Up Store.

Jag har två av det här läppstiftet. Den ena heter bara Devil och den andra heter Devil Matt. Jag kan inte påstå att den som heter matt är speciellt matt. Så jag vet inte om det är någon skillnad, jag märker igen. Tycker inte den här är speciellt matt. Men jag älskar den här röda färgen. Är nog min absoluta favorit röd.



Primer: Bare With Me Hydrating Jelly Primer från NYX Cosmetics.
Bas: Mosturizing Foundation Stick Ivory från E.l.f Cosmetics.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: O!Mega Bronze 104 Tan-Tastic! från Marc Jacobs.
Highlight: Luna från Anastasia Beverly Hills Aurora Palette.
Blush: Anarchista från MAC's Pretty Punk Palette.




Annars så får jag önska er alla (en läsare?) en fantastisk nyårsafton, hoppas ni har det bra, med goda vänner, god mat och allt annat som hör till!

Gott Nytt År!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Gott Nytt År!
Fantastiskt fina glittersminkningar!
Jag har varit väldigt trött dom här dagarna, seg och tråkig. Helgen kom och gick, fast det gick bra på jobb. Var ledig igår, gick en promenad i solen. Sen vilade jag o blev trött. Hade också soffhäng med myskläder, fast jag hade tänkt piffa mig med både smink och kläder. Orkade inte. Upp tidigt idag, minimalt med smink. Nyårsnaglarna är kvar, borde ta bort. Dom blev blå och silvriga fast inte som jag tänkt. Den första nagel jag lackade blå kornade/smulade ihop sig o då upptäckte jag att det var ett gammalt krackeleringslack. Fick snabbt leta efter nåt annat blått som blev alldeles för ljust. Nåja, ska ju av snabbt.
Håller tummarna att du vinner tävlingen med glittret! Och hoppas det går bra på jobbet i morgon, att du inte har för ont. Två dagar, sen är det ledig helg!
Ha det gott! Kram

marinamake sa...

Gott Nytt År till dig med! Hoppas det börjat bra! Och tack för komplimangen! Trist när man känner sig så där trött och seg. Tycker jag är trött mest för jämnan. Näe men va trist med naglarna. Har aldrig gillat såna där krackeleringslack. Men det blev säkert bra ändå.

Mitt schema har blivit ändrat nu när det är nytt år. Så upptäckte av en slump att jag skulle ha jobbat två helger i rad. Sista helgen på gamla schemat och första helgen för året enligt nya schemat. Så ja, har jobbarhelg när du är ledig från och med nu. Det var bara tack vare att jag var sjukskriven som gjorde att jag slapp jobba två helger i rad. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Jag kom faktiskt två i tävlingen... så jag är jätteglad. Vann glitter för 500 kr att välja på deras hemsida. Det är ju inte fy skam! Det var inte så många som deltog... he he.
Ha det gott! Kram!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...