01 juli 2019

the Zulu and the Tribe - Juvia's Place

Ni får leva med att jag bara använder mina nya paletter från Juvia's ett tag framöver. Sååå många fina färger att välja bland, och jag som väntar på tre till paletter därifrån, hur ska det gå.

Nåja, idag använde jag även The Tribe palette som jag inte testat ännu. 





Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene samt Lock-It Concealer Creme White Out från Kat von D.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Ashanti från Juvia's Place Tribe palette.
I globlinjen: brun skugga (har inget namn) från Juvia's Place Zulu palette.
Mitt på locket: gul skugga (inget namn) från Zulu paletten.
Yttre vrån: lila skugga (inget namn) från Zulu paletten.
Glitter över gula skuggan: Starburst från Coastal Scents.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Roger, Darlint! från Ciatés Jessica Rabbit collection.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC, samt under vingen prickar gjorda med Vivid Brights Vivid Halo Eyeliner från NYX.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.








Vice Lipstick Pandemonium från Urban Decay.



Primer: Photo Finish Primerizer från Smashbox.
Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 120 Vanilla från Loreal blandat med Strobe Glow Aspen från Make Up Store.
Puder: min blandning från IsaDora och Luna by Luna.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: Roger, Darling! från Ciatés Jessica Rabbit Collection.
Blush: från Make Up Revolution Sugar & Spice palette.




Jobbarhelgen är över. Min stängning ikväll blev ju inte som jag trodde. När jag skulle dra ner gallret, som vi ju gör med samma nyckel som vi kommer in och ut med bakvägen, så hittade jag plötsligt inte min nyckel. Vände upp och ner på handväskan tre gånger, letade igenom fickor och alla möjliga ställen i våra bakutrymmen. Men nej, ingen nyckel. Vilket innebär att jag inte kan åka hem, kan ju inte lämna stället vidöppet liksom. Jädrans skit. Ringde min chef som var på väg in, för hon skulle greja lite med inventeringen som skall göras nu. Men det skulle ändå dröja 20 min innan hon skulle dyka upp, jag ville ju åka hem. Suck! 

Grejen är att man ska kunna veva ner gallret manuellt med en lång stång med en krok högst upp, man sätter fast den i en ögla uppe vid taket och vevar så åker gallret ner. Någon sån stång har vi förstås inte. Så kom jag på att hämta en stege och stå och snurra på den där öglan med händerna. Gallret åkte ner med kanske en centimeter per snurr och det är säkert tre meter i takhöjd. Det tog mig tio minuter att få ner gallret och jag var helt sjöblöt i svett när jag äntligen var klar. Det var väldigt varmt där uppe under taket. Kokvarmt i hela butiken ju. 

Så precis när jag fått ner gallret dök chefen upp, jag åkte hem nästan en hel timme försenad.Tur för mig att jag hade bilen. 

Ledig dag väntar i morgon, soooovmorgon!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så härligt att ha så många fina paletter att leka med! Fina sminkningar blir det!
Hur gick det med nyckeln? Har du hittat den? Man får sån panik!
Själv har jag färgat håret idag. Det gick INTE bra. Syns ingen skillnad direkt, utväxten är kvar och lyser så vit och fin! Trodde/hoppades att det iaf skulle bli mindre markant utväxt. Skulle köpt blondering iallafall. Undrar om jag kan vänta två veckor innan jag smäller i det (blondering) eller jag måste vänta en månad? Tänkte bara sätta i längderna, fast det blir ganska högt upp ändå.
Ja såna problem man har.

marinamake sa...

Oh paletterna är superfina, älskar dem! Jag tror bara man behöver vänta några dagar när man ska färga om... men är inte säker. Man får passa sig så att man inte förstör håret. Trist att det inte blev som du ville. Är du ljus naturligt alltså? Tja, ilandsproblem...;-)

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...