27 juli 2019

The Paulina Palette - Blush Tribe

Så jag har väntat på den här paletten i flera veckor. Den kommer brun Blush Tribe och är limited adition palett. Den försvann (och det var innan jag ens kände till att den existerade), men de bestämde sig för att ta tillbaka den igen. Så jag gjorde en sån där Pre-order i slutet av maj och nu har den äntligen kommit för några dagar sedan. 

Faktum var att jag trodde först att det var ett paket till min yngsta som fyllt år bara ett par dagar tidigare, för paketet var så presentliknand, grönt skimrande och presentaktigt. Men nej, det var ju till mig... äntligen! 

Så tillfälligt tillbaka är The Paulina Palette från Blush Tribe. Paulina är en svensk You Tuber som gjort denna i collab med Blush Tribe. Färgerna är right up my alley! 

Anyhow, så har den ju legat nästan en vecka härhemma och det har kliat i fingrarna att få testa den. Jag har ju semester och det brukar för det mesta betyda inget smink för mig. Jag jobbar i trädgården hela dagarna och svetten lackar i värmen, sen är det middag och mys ute i trädgården och i soffan också så klart. 





Hur som helst, så kunde jag till slut inte låta bli att testa denna idag. Så jag satte mig och gjorde en snabb sminkning medans gubben grillade. Kan inte påstå att jag blev nöjd. Och det beror inte på paletten, utan snarare att jag hade lite bråttom och jag gjorde nog ett dåligt underarbete. Och... jag hade visst fått i mig ett glas vin eller två... oooopps!





Bas för skuggorna: Eyeshadow Primer från Lumene.
Under brynet: m/s Vanilla från Make Up Store.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Angel från Blush Tribe's Paulina Palette.
I globlinjen: Paulina från samma palette som ovan.
Inre halvan av ögonlocket: Soulie från samma palett som ovan.
Yttre vrån: Aubergine från samma palett som ovan samt en dutt Carbon från MAC.
Under ögat: Sigge från samma palett som ovan.
Eyeliner: Superliner Ultra Precision Black från Loreal.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Läppglans: Sparkler Glamour gloss Sapphire Spark från Too Faced, gammalt som gatan från långt innan Too Faced gjordes om.



Ja, och medans jag kladdade på satt min mellantjej och hängde mig över axeln. Hon bor hos sin pappa men är här ett tag nu när jag har semester, och... och är superduktig på att sminka sig, så vi hade lite sminkdiskussioner medans jag höll på. Så mysigt!


För första gången någonsin ever i mitt liv, har jag sminkat mig utan foundation. Något som jag ALDRIG gör. Men jag tänkte att eftersom jag bara sitter hemma och grejar så orkade jag inte. Så, bara lite primer och puder. 
Primer: Hangover Replenishing Face Primer från Too Faced.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: O!Mega Bronzer Tan-Tastic! från Marc Jacobs.
Highlight: White Lily från Wet n Wild megaglo Highlighting Palette.
Blush: Summertime Blush från technic Cosmetics medm Mineralize Blush  Just A Wisp från MAC som topper.




Så en liten semestersminkning, med ingen foundation, ofixat hår och ett par glas vin innanför västen... I give to you... The Paulina Palette från Blush Tribe.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så härligt att mysa med dottern! Och med smink!
Måste säga att du behöver definitivt inte foundation! Du är ju jättefin utan!
Kul att se paletten, namnet säger mig tyvärr ingenting. Och det är verkligen dina färger! Härligt knalliga.

marinamake sa...

Jaa det är mysigt att ha henne här, hon bor ju hos pappan annars. Njae kanske inte behöver foundation särskilt inte när jag lyckats få aaaningens solbränna i fejjan. Men på vintern vill jag absolut ha, man är blek och det jämnar ju ut hudtonen en aning ändå. Plus att tycker att typ bronzern inte fäster så bra, trots att jag ändå har primer. Inbillar mig att det beror på att jag inte har foundation under. Nej märket är väl inte jättekänt, om man inte här en total sminknörd som hänger på Instas alla sminkkonton och kollar hela tiden. Det är ett så kallat Indy brand. Dvs det drivs inte av ett stort företag utan av en independent ensam person som själv tillverkar och gör allt själv.

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...