15 maj 2019

Grönt överallt

Jaha hörrni, ibland blir det hellre än bra. Jag fick sent på eftermiddagen, tidig igårkväll för mig att göra ytterligare en sminkning. Hade legat på soffan ett par timmar och inte orkat någonting när jag plötsligt kände mig lite rastlös och ville göra nåt innan gubben skulle komma hem. 

Fick för mig att jag skulle göra en helt grön sminkning och letade fram alla möjliga gröna pryttlar. Tyvärr så tog jag också NYX Eyeshadow Base som bas, ville ha något vitt som bas. Den är verkligen inte bra. Har ångrat mig många gånger när jag använt den och ifrågasätter mig själv varför jag fortsätter använda den. Så innan jag ens var färdig med sminkningen hade det börja creasa ordentligt. Fick plötsligt bråttom för gubben ringde och sa att han var på G, så skulle korrigera creasandet och då råkade jag göra en alldeles för skarp kant mellan det ljusa och mörka på ögonlocket. 

Fick också för mig att jag skulle använda lösögonfransar. Tog ett par gamla som jag använt typ hundra gånger. Och det syns ju, ser ut som om jag satt fast en buske på ögonlocket ha ha. Nåja, jag slänger dom nu. 

Så jaa, det bidde väl hellre än bra... men men, den satt på i typ en halvtimme, sen åkte det av och jag hoppade in i duschen.




Bas för skuggorna: Eyeshadow Base från NYX. Tyvärr så kan jag inte säga att detta är den bästa primern jag har. Den är vit, så jag tycker det är bra när man vill att färgerna på skuggorna ska bli skarpa och tydliga. Men den är hel hopplös för det creasar på direkten. 
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Lime från Färg.
Strax under: Björk från Färg.
I globlinjen: Medelhav från Färg.
Inre halvan av ögonlocket: Mermaid Sirene från NYX.
Yttre vrån: Domed Eyeshadow 610 Dark Green från Viva la Diva.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Emerald från Kat von D's Alchemist palette.
Eyeliner: Fluidline Sassy Moss från MAC.
Mascara: Miss Manga Mega Volume Punky Green från Loreal.








Cream Lip Stain 104 från Sephora.




Primer: Infallible Mattifying Base från Loreal.
Bas: Youthful Glow Foundation Beige 000 från Yves Rocher.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: Emerald från Kat von D's Alchemist palette.
Blush: Duo Cheek Color Floral Blush Bahama Bronze från BH Cosmetics.




Bättre lycka nästa gång!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...