21 mars 2019

Glossybox - Mars

Knappt hade jag packat upp februaris Glossybox förrän marsboxen dök upp i brevlådan. Tror inte ens det gick två veckor emellan. Jag måste ha fått februariutskicket väldigt sent. Nåja, det spelar ju ingen roll. 

Den här gången kändes det som det var liiite mer saker i min smak i boxen. Förra månaden, som var min första box, var ganska värdelös faktiskt.





Jag har inte hunnit testa allt ännu. 

Body Butter från The Body Shop känner vi väl alla till. Jag älskar dem och faktiskt så är den här doften, Shea, en av mina favoriter. Så den vet jag att jag kommer att gilla.

Loose Translucent Powder från Luna By Luna Cosmetics är ett vitt transparent puder. Har inte testat det ännu. Men sist jag hade ett sånt här vitt puder så var jag besviken, för jag såg ut som ett spöke i ansiktet. Ska ju vara transparent men det var då inte det pudret. Vi får se hur det här är.

Dry Ice Quik Dry Drops från Color Club. Har testat en gång och tyckte väl att det var likvärdigt med andra liknande produkter jag testat.

Relentless Matte Lip Crayon "Winterberry" från Doucce. Har bara testat på handen och färgen är en röd färg som passar mig perfekt. Right up my alley! Får se hur den funkar på munnen.

Daily Moisture Essence Spray från Schwarzcopf Beology. Well, jag använder ju aldrig hårprodukter förutom vax och hårspray. Och så klart schampo och balsam. Men allt annat är ju bara lullull i min värld. Har för kort hår, klipper mig ofta, så ingen idé. Kanske ger bort detta till dottern istället.

Inga kommentarer:

Nomad Cosmetics

Fick bli en morgon med Nomad Cosmetics i morse. Valde helt slumpmässigt två paletter och kombinerade ihop dem. Har allvarliga inspirationspr...