19 februari 2019

Ruby Obsessions - Huda Beauty

Så här kommer min första sminkning på typ... 10 dagar. Äntligen börjar jag känna mig någorlunda som vanligt. Hostar fortfarande och är lite sliten, men det går absolut åt rätt håll. Så idag lyckades jag få en tid hos frissan, borde klippt mig för över en månad sedan så jag tog chansen och drog iväg en timme. Såå himla skönt! Jag var osminkad, för jag orkade inte innan jag drog men när jag kom hem och blev jag lite peppad att göra nåt. Nu när man äntligen känner sig lite bättre och dessutom nyklippt och allt.




Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt över rörliga delen av ögonlocket Glitter Glue från Too Faced.
Samtliga skuggor från: Huda Beauty Ruby Obsessions.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Roseshock från Kat von d's Metal Crush palette.
Eyeliner: Fluidline Macroviolet från MAC.
Glitter längs globlinjen: Glitterliner 11 Gold Sparkles från IsaDora.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.
Mascara: Aqua Smokey Lash Mascara från Make Up For Ever.
Använde lösfransar av billigare sort som jag köpt för att ha på 70-tals festen med jobbet för några veckor sedan, de blev aldrig använda då. Inte särskilt bra fransar... klistret som de sitter fast med i förpackningen sitter kvar på fransarna så de ser ut som en geléklump på fransarna längs in i inre vrån. Oh well, jag satt ju bara och lekte lite, så det spelade väl ingen roll.







Läppenna: Nightmoth från MAC.
Läppstift: 100% Vamp från Make Up Revolution och har duttat dit lite Roseshock från Kat von D's Metal Chrush palette ovanpå.



Bas: Infallible 24H Stay Fresh Foundation 015 Porcelaine från Loreal.
Puder: Infinity Filter från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder nr 51 från Nouba.
Highlight: rosa delen av Sleek Makeup's Distorted Dreams palette.
Blush: från All About Pink palette från Make Up Revolution.




Tjoho! Kändes så skönt att orka sitta en stund och kladda på lite. Tror jag satt där i två timmar och bara tog det lugnt, lyssnade på en podd och filosoferade lite. Vi får se om jag gör någon sminkning i morgon med kanske.

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...